Пощенска банка предлага потребителски кредит с възможност за овърдрафт без лихва за първата година

https://www.24chasa.bg/novini/article/8632369 www.24chasa.bg

Комбинацията от двата кредитни продукта позволява на клиентите да разполагат с гъвкавост и допълнителни средства по всяко време

Пощенска банка предлага на своите клиенти потребителски кредит с промоционални условия и с възможност да изтеглят овърдрафт без лихва за първите 12 месеца. Кредитът може да бъде използван както с цел покриване на текущи нужди, така и за обединение на задълженията, като клиентите имат възможност да се възползват и от допълнителни преференциални условия по кредита, в случай че отговарят на изискванията на банката. В периода на кампанията – от 26.05.2020 г. до 31.07.2020 г., клиентите на Пощенска банка могат да заявят кредит до 70 000 лева и овърдрафт без лихва за първата година, с размер на една нетна заплата или до 3 000 лв. Те могат да се възползват от предложението за овърдрафта при усвоен потребителски кредит и наличен превод на работна заплата по сметка в банката. Одобреният лимит по овърдрафта може да се използва многократно, изцяло или на части, както за теглене на суми в брой, така и за заплащане на стоки и услуги.

„Целта ни винаги е била да предоставяме на своите клиенти решения, съобразени с техните конкретни финансови потребности и очаквания. Преживяваме момент, в който хората масово се опитват да рестартират своите планове, след като принудително трябваше да сложат на пауза обичайния си ритъм на живот. В тази сложна ситуация всички се нуждаем от финансова подкрепа, която да осигури възможността ни за ново начало. Вярваме, че със съчетаването именно на тези два продукта ще дадем на нашите клиенти финансовата свобода, от която имат нужда, за да продължат напред. Овърдрафтът е изключително удобен и гъвкав продукт, който осигурява бърз и лесен достъп до допълнителни средства и гарантира спокойствие при възникването на непредвидени разходи. С потребителския кредит клиентите ще могат да осъществят своите по-големи планове, а с овърдрафта ще могат да посрещнат своите текущи нужди или внезапно появили се плащания“, коментират от Пощенска банка.

От предложението могат да се възползват както нови, така и настоящи клиенти на банката, които отговарят на изискванията за съответния кредитен продукт. Те могат да разчитат на удобно и бързо финансиране, изцяло съобразено с техните индивидуални нужди и планове. При избор на кредит за обединение на задълженията, в периода на кампанията, клиентите на Пощенска банка ще имат възможност да се възползват от промоционални лихвени условия, включващи и намалена наполовина такса за разглеждане на искането за кредит, в случай че не са избрали опция за експресно разглеждане. Този кредит би им дал възможност да увеличат разполагаемия си доход, посредством обединение на текущите им задължения и плащайки една вноска, в една банка, на една дата.

Клиентите могат да кандидатстват по телефона на кратък номер *7224, изцяло онлайн, както и във всеки офис на Пощенска банка. При посещение в офис могат да се възползват и от възможността за експресно разглеждане на искането за кредит, с отговор до 2 работни часа и получаване на средства до 1 работен час след подписване на договора за кредит, съобразно публикуваните на сайта на банката Условия за това.

Допълнителна сигурност дава програмата „Защита на плащанията“, която осигурява покритие на задълженията по потребителския кредит и овърдрафта при непредвидени житейски ситуации, като продължителен болничен или нежелана безработица. А с иновативната разплащателна Супер Сметк@ за заплата клиентите не само премахват месечната си такса, но дори получават паричен бонус, като я използват активно в ежедневието си.

Повече информация за потребителските кредити на Пощенска банка и предлаганите други продукти можете да намерите на сайта www.postbank.bg, в специализираните центрове и офисите на банката, чрез мобилната апликация EVA Postbank или при предварително заявена среща с мобилен банков експерт.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Едва два дни изкара извън килията соченият за авер на Митьо Очите - Юмер Мехмед! Малко след като апелативният спецсъд пусна бургазлията под домашен арест с електронна гривна за проследяване, той е изненадан вкъщи по пантофи с нов чифт белезници. Ченгетата заключват Юмер като заподозрян за отглеждане на марихуана

Едра милинка накрак хапна актьорът Ивайло Вълчев, забеляза "България Днес". С къси дънки, които отдалеч изглеждаха като изцапани с вар, и до модерното си возило озвучителят на реклами и сериали блажено се наслади на тестеното изделие. За финал съвестно си изхвърли найлоновата торбичка и с пълен стомах продължи да обикаля по задачи

За сватба се стяга голямата щерка на изчезналия "кокаинов крал" Евелин Банев-Брендо! След като миналото лято се сгоди на острова на звездите - Миконос, сега Александра Банева се готви да мине под венчило със своя избраник. Наследницата дори е раздала поканите за тържеството, доверяват запознати. Кой точно е годеникът и както върви бъдещ съпруг на