Щастливата доставка

https://www.24chasa.bg/novini/article/8635102 www.24chasa.bg

Нарру Доставка става на 10 години и кани всички свои фенове да празнуват заедно

Помните ли 2010-та ?

Годината на първия смартфон, първия таблет, раждането на социалната мрежа Инстаграм, платформата Нетфликс и… Нарру Доставка.

Днес трудно можем да си представим как сме живели без да пренесем живота си в телефона и да го споделяме през Инстаграм, как сме следили сериалите само по телевизията, а не сме решавали сами кога и как да ги гледаме и какво сме правили вечерите, в които, закъснели от работа, се прибираме в къщи и заварваме празния хладилник и гладното семейство, а ние искаме само да си вдигнем краката и да се наслаждаваме на общуването помежду си.

Телефон 070019000 е отговорът, който с едно набиране ни прави Нарру .

В далечната 2010-та Нарру доставка започва с 10 служители, една телефонна линия и да не пропуснем - натрупаният 15-годишен опит на ресторантите Нарру, които застават твърдо зад гърба на новата компания като гарант за качеството и разнообразието на доставките. Не случайно 2010-та е и годината, в която ресторантите Нарру за първи път стават Любима марка на българите и това е така вече 10 години поред, а пътят на Нарру доставка изглежда щастливо предопределен.

Днес, 10 години по-късно, в компанията работят 300 служители, тя има собствен кол център, който обслужва над 4000 поръчки дневно, а новите технологии са ежедневие - освен по телефон, всеки жител на София, Пловдив, Бургас, Варна, Сандански , Асеновград, Русе и Петрич може да си поръча Нарру доставка онлайн или на мобилното си приложение - удобството да се почувстваш Нарру е на един клик разстояние.

Първата Нарру доставка се случва точно в 19.45 на 28 май 2010 година в кв. Чайка на гр. Варна.

Щастлив съм, че 10-годишния ни юбилей съвпада с времето, когато всички се готвим да се завърнем към живота и да празнуваме заедно. Новото ни гръцко меню носи радостта от предстоящото лято и южняшката философия на “Умеем да живеем”, която искаме да споделим с нашите клиенти” - казва Ивелин Илиев, управител на Нарру Доставка и rezzo.bg.

От 28-ми май до 1-ви юни всеки, който си поръча доставка от Нарру, участва в празничната томбола за 10 награди от 100 лв и 100 награди от 10 лв във ваучери за доставка.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Едва два дни изкара извън килията соченият за авер на Митьо Очите - Юмер Мехмед! Малко след като апелативният спецсъд пусна бургазлията под домашен арест с електронна гривна за проследяване, той е изненадан вкъщи по пантофи с нов чифт белезници. Ченгетата заключват Юмер като заподозрян за отглеждане на марихуана

Едра милинка накрак хапна актьорът Ивайло Вълчев, забеляза "България Днес". С къси дънки, които отдалеч изглеждаха като изцапани с вар, и до модерното си возило озвучителят на реклами и сериали блажено се наслади на тестеното изделие. За финал съвестно си изхвърли найлоновата торбичка и с пълен стомах продължи да обикаля по задачи

За сватба се стяга голямата щерка на изчезналия "кокаинов крал" Евелин Банев-Брендо! След като миналото лято се сгоди на острова на звездите - Миконос, сега Александра Банева се готви да мине под венчило със своя избраник. Наследницата дори е раздала поканите за тържеството, доверяват запознати. Кой точно е годеникът и както върви бъдещ съпруг на