Нова тв изпрати Аделина Радева с огромен букет от рози

https://www.24chasa.bg/novini/article/8636562 www.24chasa.bg
Аделина Радева

Аделина Радева - водещата на "Здравей, България" по Нова тв, се мести в БНТ от понеделник. Самата тя съобщи в сутрешния блок на Нова тв, че си тръгва от телевизията, а Виктор Николаев й поднесе огромен букет от рози.

"Всички промени минават през сърцето. За да бъде човек щастлив, трябва и да е благодарен. Много голямо благодаря за прекрасните последни две и половина години. Много е приятно да си тръгваш с такова самочувствие, че си бил в най-рейтинговото предаване", каза Радева със сълзи на очи минути преди края на сутрешния блок.

"Всеки ден съм идвал с удоволствие заради теб", каза й  Виктор Николаев. От понеделник той ще води "Здравей, България" заедно с Лора Инджова.

Аделина Радева се връща в БНТ още в понеделник, съобщиха от обществената телевизия, където нарекоха промяната "трансфер".

Така журналистката се завръща в БНТ, откъдето започна кариерата й, преди да отиде в Нова тв.

Мирослава Иванова, Галя Щърбева и репортерката Мария Йотова също вече не са на работа в Нова тв, след като преди време телевизията ги остави извън ефира заради извънредното положение. Тогава работещите в медията бяха разделени на екипи, а Нова тв прибегна до съкращения от 30%.