По време на извънредното положение “Интерпартнерс груп” спечели конкурсите на “Лукойл” и “Девин”

https://www.24chasa.bg/novini/article/8726775 www.24chasa.bg
КАТЯ ДИМИТРОВА СНИМКА: ДЕЛЯН МАРКОВ

Рекламната и пиар агенцията на “Интерпартнерс груп” спечелиха два големи маркетингови конкурса точно по време на извънредното положение - на петролната компания “Лукойл” и на фирмата за бутилирана вода “Девин”.

Едноименната “Интерпартнерс” е новата рекламна агенция на “Лукойл-България”, която ще отговаря за цялостното рекламно обслужване на компанията. Тя спечели мащабен конкурс, в който се включиха близо 20 от водещите комуникационни агенции у нас.

“Лукойл” променя бизнес модела и обектите си, затова задачата пред победителя е да направи новото лице на компанията достояние на клиентите и обществото.

Същевременно “Интеримидж” - също част от комуникационната група, спечели конкурса за пиар агенция на “Девин” ЕАД. Консултантите ще представят иновациите, проектите на бутилиращата компания и нейните марки. Ще разработват също корпоративната социална отговорност, грижата за околната среда и изграждането на работодателска марка на “Девин”. Ще се грижат и за пиар подкрепата за брандовете DEVIN Mинерална и DEVIN Изворна.

“В ситуация на криза нашият екип адмирира факта, че компания като “Девин” ЕАД, чиито служители бяха сред част от хората на първа линия и всекидневно се грижат за това техните продукти да достигат до нас независимо от трудностите, следва бизнес стратегията си да избере професионален комуникационен партньор”, казва Катя Димитрова, управител на “Интеримидж”.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Едра милинка накрак хапна актьорът Ивайло Вълчев, забеляза "България Днес". С къси дънки, които отдалеч изглеждаха като изцапани с вар, и до модерното си возило озвучителят на реклами и сериали блажено се наслади на тестеното изделие. За финал съвестно си изхвърли найлоновата торбичка и с пълен стомах продължи да обикаля по задачи

За сватба се стяга голямата щерка на изчезналия "кокаинов крал" Евелин Банев-Брендо! След като миналото лято се сгоди на острова на звездите - Миконос, сега Александра Банева се готви да мине под венчило със своя избраник. Наследницата дори е раздала поканите за тържеството, доверяват запознати. Кой точно е годеникът и както върви бъдещ съпруг на

Спецчасти с автомати задържаха мъже в различни части на България. Всички са свързвани с Васил Божков и сочени за неговите "десни ръце". Имената на част от тях излязоха в списък с бивши ченгета, близки до хазартния бос. Арестите започнаха сутринта, по времето, когато Васил Божков съобщи, че съдът е отменил вземането на лиценза на "Еврофутбол" (виж