Български език и математика за 6 и 7 клас за 6++

https://www.24chasa.bg/novini/article/8745626 www.24chasa.bg

Академия „Никола Тесла“ кани всички деца, които са решени да работят усърдно, за да се представят блестящо на националното външно оценяване догодина, да се включат в курсовете по български език и литература и по математика от 15 септември.

Обучението включва занимания в група до шест деца в събота – 2 часа математика и 2 часа български език и литература плюс още един час индивидуална подготовка по математика. Груповите занимания се провеждат в три смени – от 8, от 10 и от 14 часа. Графикът на индивидуалните занимания ще бъде изготвен в началото на учебната година.

Матурите след 7 клас не са трудни. Учителите съвестно и системно подготвят децата, за да ги преминат успешно. Статистиката показва, че почти няма провален ученик, а отличниците с лекота ги преминават с резултати над 5.50, или 77 точки. Но тези 77 точки невинаги стигат за прием в желаното училище. Обучението в академия „Никола Тесла“ е системно. То гради у децата спокойствие и увереност в собствените им сили и знания.

Подготовката за националното външно оценяване или т.нар. матури не е самоцел. Децата, които постигат забележително високи резултати, не просто владеят материала по математика и по български език и литература до 7 клас. Те могат да решават с лекота сложни задачи под стрес, пишат грамотно и умеят да се изразяват точно.

Целта на курсовете по математика и български език и литература в академия “Никола Тесла” е изграждане на знания и умения, които ще са полезни цял живот. Матурите след 7 клас са повод децата да демонстрират възможностите си. Неслучайно най-добрите училища се конкурират да привлекат точно на тези деца.

Обучението се води от преподаватели с огромен опит и прекрасно отношение към децата. Техни ученици ежегодно демонстрират убедително знанията си и се представят блестящо на националното външно оценяване.

За повече информация и записване: www.ant.bg

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Надя Панкова Използването на дезинфектанти по време на коронаистерията е намалило с 50% проявите на други заразни болести извън COVID-19. Това обяви вчера доц. д-р Ангел Кунчев на първия уебинар, организиран по темата коронавирус съвместно с Националната пациентска организация и БЧК. "Докато няма лекарство или ваксина

С маска от собствената си кола излиза бившата депутатка от НДСВ Антония Първанова, видя зоркото око на "България Днес". За да свърши свои делови ангажименти, тя залага на лятна визия. Въпреки критиките, които имаше към мерките заради вируса, Първанова стриктно ги спазва. СНИМКИ: "България

Нищожен шанс да си събере глобите от близо 40 млн. лева заради аферата с "Мини Бобов дол" има държавата, показа проверка на "България Днес". С решение на спецализирания наказателен съд огромните санкции трябва да се платят от бившия министър на икономиката и енергетиката Румен Овчеров и ексшефа на държавните мини Пламен Евтимов