Български език и математика за 6 и 7 клас за 6++

https://www.24chasa.bg/novini/article/8745626 www.24chasa.bg

Академия „Никола Тесла“ кани всички деца, които са решени да работят усърдно, за да се представят блестящо на националното външно оценяване догодина, да се включат в курсовете по български език и литература и по математика от 15 септември.

Обучението включва занимания в група до шест деца в събота – 2 часа математика и 2 часа български език и литература плюс още един час индивидуална подготовка по математика. Груповите занимания се провеждат в три смени – от 8, от 10 и от 14 часа. Графикът на индивидуалните занимания ще бъде изготвен в началото на учебната година.

Матурите след 7 клас не са трудни. Учителите съвестно и системно подготвят децата, за да ги преминат успешно. Статистиката показва, че почти няма провален ученик, а отличниците с лекота ги преминават с резултати над 5.50, или 77 точки. Но тези 77 точки невинаги стигат за прием в желаното училище. Обучението в академия „Никола Тесла“ е системно. То гради у децата спокойствие и увереност в собствените им сили и знания.

Подготовката за националното външно оценяване или т.нар. матури не е самоцел. Децата, които постигат забележително високи резултати, не просто владеят материала по математика и по български език и литература до 7 клас. Те могат да решават с лекота сложни задачи под стрес, пишат грамотно и умеят да се изразяват точно.

Целта на курсовете по математика и български език и литература в академия “Никола Тесла” е изграждане на знания и умения, които ще са полезни цял живот. Матурите след 7 клас са повод децата да демонстрират възможностите си. Неслучайно най-добрите училища се конкурират да привлекат точно на тези деца.

Обучението се води от преподаватели с огромен опит и прекрасно отношение към децата. Техни ученици ежегодно демонстрират убедително знанията си и се представят блестящо на националното външно оценяване.

За повече информация и записване: www.ant.bg