Страхотни оферти и VIP-снимка за спомен в Бензиностанции ЛУКОЙЛ

https://www.24chasa.bg/novini/article/8751744 www.24chasa.bg

Стотици потребители се възползваха от промо-офертите в ЛУКОЙЛ в рамките на кампанията „Нова причина да спреш!“, с която „ЛУКОЙЛ-България“ представя новата визия и асортимент на 22 реновирани обекта от веригата в цялата страна.
Миналата седмица официално бяха открити шест обекта – три в София и по един в Русе, Разград и Сливен. Всеки посетител на откриванията на обновените бензиностанции влезе в ролята на официално лице, прерязващо лентата на обекта, и отнесе за спомен моментална снимка от събитието.
„Изненадата е много приятна! Видях от пътя, че нещо забавно се случва, и спрях да заредя, а ме посрещнаха като звездата на деня!“, сподели Радослав, който живее близо до столичния Зоопарк и е редовен клиент на бензиностанция ЛУКОЙЛ на бул. „Г.М.Димитров“. Към промо-цената на горивата в периода на откриването, като клубен член той получи и 10 стотинки специална отстъпка с картата си „ЛУКОЙЛ-Клуб“.
Ароматът на прясно изпечени закуски и току-що смляно кафе се усеща още отвън и веднага привлича вниманието към новите топли витрини на обновените обекти. Персоналът приготвя на място сандвичите и печивата, а в голяма част от обектите се предлага и органик-кафе Buondi – продукт, все още рядко срещан дори в лъскавите кафе-барове. Вкусът му е плътен и богат, с леко пикантен нюанс от комбинацията между арабика и робуста.
През юли ще бъдат открити още осем от реновираните бензиностанции. Първото събитие е насрочено за 15 юли във Варна в бензиностанция ЛУКОЙЛ на бул. "Христо Ботев" №20, където посетителите ще могат да се възползват от различни промоции и големи отстъпки за премиум горивата ЕКТО. На 17 юли бургазлии ще открият своите нови причини да спрат в бензиностанцията, разположена на булевард "Тодор Александров".

В същия ден софиянци ще могат да посетят и да се възползват от много промоции в реновирания обект на бул. "Европа" №83. До края на месец юли ще последват официалните откривания на още 5 бензиностанции в Обзор, София, Костенец, Враца и Своге. Графика на откриванията и подробности за специалните оферти клиентите могат да намерят на сайта на програмата „ЛУКОЙЛ-Клуб“.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

На 11 и 12 юли в студийния комплекс на Фен Фолк ТВ в София се проведоха селекциите за допускане до участие в "Детски Пирин Фолк" и Конкурсите за нова авторска песен и изпълнителско изкуство на "Пирин Фолк" Сандански 2020. Силната притегателна сила на фестивала събра на едно място участници от 8 до 80 години – всеки от тях силно мотивиран да се

С влогърство може да се живее в България КОЙ Е ТОЙ Слави Панайотов е най-известният и успешен влогър у нас. По-известен е и като Слави The Clasher, основател на едноименния български YouТube канал в мрежата за споделяне на видеосъдържание. Роден е през 1986 г. в Пловдив, завършва университет в Холандия със специалност хотелиерство и туризъм

Спортът е здраве! Спортът е дълголетие! Да бъдеш активен е от съществено значение, поради толкова много причини. Поддържането на добра форма е само една от тях. Хората, които спортуват редовно, както и професионалните спортисти знаят, че бягането и бързото ходене са сред най-полезните активности за нашето здраве