"Теленор" организира томбола за 15 електрически тротинетки Xiaomi

https://www.24chasa.bg/novini/article/8759936 www.24chasa.bg

"Теленор" организира томбола за 15 електрически тротинетки Xiaomi, която ще продължи в рамките на пет седмици между 29 юни и 2 август 2020 г. В томболата могат да участват всички частни клиенти на оператора, които закупят смартфон Xiaomi с план Тотал+.

Във всяка седмица от кампанията ще бъдат теглени по три електрически тротинетки Xiaomi Mi Electric Scooter. В седмичните тегления ще участват само клиентите, изпълнили условията за участие в рамките на съответната седмица. Всяко участие в томболата е валидно само за седмицата, в която е направена покупката, като участието не се прехвърля в следващата седмица. Участниците, които бъдат изтеглени веднъж в томболата и спечелят награда, нямат право на повторно участие.

Xiaomi Mi Electric Scooter е с изчистен дизайн, здрава алуминиева рамка и тегло от 12,5 кг. Електрическата тротинетка може да бъде лесно сгъната, така че да е по-удобна за пренасяне, като разполага с интуитивен контрол и двойна спирачна система. На разположение е и мобилно приложение, което предоставя повече информация за скоростта на движение и оставащата батерия на тротинетката.

Максималната скорост на движение на Xiaomi Mi Electric Scooter е 25 км/ч, като батерията позволява автономно движение до 30 километра, а максималното натоварване е до 100 кг. Батерията на тротинетката се зарежда напълно в рамките на 5 часа. Чрез система за възстановяване на кинетичната енергия KERS се запазва част от получената енергия при спиране, с което се увеличава автономната работа на батерията.

Пълна информация за това и други предложения на Теленор е налична на официалната страница на оператора www.telenor.bg, чрез обаждане на телефон 123, както и във всички магазини на оператора.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Отстранени по различни причини съдебни заседатели провалят дела и ги връщат в изходна позиция. Това от своя страна налага повтаряне на проведени вече процесуални действия - разпити на свидетели, приемане на експертизи и др. Резултатът е влачене с години на делата, а през изтеклото време вече далите обяснения пред магистратите често "забравят"

От присъда затвор доживот е на път да се измъкне доайенът сред наркотрафикантите Огнян Атанасов, който международните ченгета определят като Балканския или Петричкия Ескобар. Най-тежкото наказание е дадено от Апелативния съд в Солун на 57-годишния мафиот от село Тополница. Освен тази присъда Ескобара има още две за трафик на дрога

Тежка промоция за пловдивската си резиденция е обявил Цар Киро, показа проверка на "България Днес". Самозваният ромски монарх е извадил за продан притежаваната от него седеметажна сграда в центъра на града, става ясно от сайт за имоти. Обявената цена е 2 млн. лева. Макар и висока, сумата на практика е солидно намалена