Цветан Цветанов представя годишния си анализ пред 200 души (Снимки)

https://www.24chasa.bg/novini/article/8760408 www.24chasa.bg
ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ Снимки: Румяна Тонева

Бившият втори в ГЕРБ Цветан Цветанов представя годишния анализ на своя Евро-атлантически център за сигурност. В новото отворено пространство на НДК той събра близо 200 души, които дойдоха да се запознаят с книгата, събраща всички наблюдения на организацията му за теми като военния баланс в Черно море, руските енергийни проекти у нас и справянето с комунистическото минало на България.

На сцената до Цветан Цветанов застанаха съставителите на анализа проф. Румен Кънчев, ген. Съби Събев, Христо Казанджиев и София Петкова. Те са част от центъра за сигурност, а някои от членовете на организацията ще влязат в новата му партия. Това обяви самият Цветанов в последното си тв интервю и заяви, че учредяването й ще е през септември.

На представянето на доклада бе и шефката на външната комисия на парламента Джема Грозданова.

Цветан Цветанов представя годишния си анализ пред 200 души  (Снимки)

Цветан Цветанов представя годишния си анализ пред 200 души  (Снимки)

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Отстранени по различни причини съдебни заседатели провалят дела и ги връщат в изходна позиция. Това от своя страна налага повтаряне на проведени вече процесуални действия - разпити на свидетели, приемане на експертизи и др. Резултатът е влачене с години на делата, а през изтеклото време вече далите обяснения пред магистратите често "забравят"

От присъда затвор доживот е на път да се измъкне доайенът сред наркотрафикантите Огнян Атанасов, който международните ченгета определят като Балканския или Петричкия Ескобар. Най-тежкото наказание е дадено от Апелативния съд в Солун на 57-годишния мафиот от село Тополница. Освен тази присъда Ескобара има още две за трафик на дрога

Тежка промоция за пловдивската си резиденция е обявил Цар Киро, показа проверка на "България Днес". Самозваният ромски монарх е извадил за продан притежаваната от него седеметажна сграда в центъра на града, става ясно от сайт за имоти. Обявената цена е 2 млн. лева. Макар и висока, сумата на практика е солидно намалена