"24 часа" отново търси “Големите малки” в бизнеса

https://www.24chasa.bg/novini/article/8760602 www.24chasa.bg
Финалистите в миналогодишния конкурс след награждаването на церемонията

Набирането на кандидатури стартира днес и ще приключи в края на август

От днес стартира кандидатстването в конкурса “Големите малки”, организиран от вестник “24 часа”. Тази година се очаква рекорден брой участници в надпреварата, тъй като малкият и средният бизнес бяха най-силно засегнати от пандемията, причинена от COVID-19.

Участието в най-успешния конкурс за предприемачество в България ще даде шанс на малките фирми да популяризират своите продукти и услуги, което ще им позволи да достигнат до повече нови клиенти. Наградата за победителите е безплатна реклама на стойност 10 000 лв. в печатното и онлайн изданието на “24 часа”.

Набирането на кандидатури стартира от днес и ще приключи в края на август.

Право на участие в надпреварата имат фирми, които отговарят на законовите изисквания за малък бизнес (до 50 служители и оборот под 10 млн. евро на година). В текст до 2000 знака те трябва да аргументират пред журито защо техният малък бизнес е “Голям”. А също - да представят идеите си за развитието на бизнеса си в следващите 5 години.

Събеседването на журито с финалистите ще е в началото на септември, след което ще бъдат определени 10 победители. Те ще бъдат в три категории - “Стартъп”, “Иновативна фирма” и “Устойчиво развитие”.

Наградите ще бъдат връчени на тържествена церемония в края на септември.

Партньори на тазгодишното издание на конкурса са Министерството на икономиката, Агенцията за подпомагане на малки и средни предприятия, Българската агенция за експортно застраховане (БАЕЗ), Пощенска банка, А1, “Филип Морис”, “София Тех парк”.

- Пълните условия за кандидатстване вижте на www.golemitemalki.bg.

 

 

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Едва два дни изкара извън килията соченият за авер на Митьо Очите - Юмер Мехмед! Малко след като апелативният спецсъд пусна бургазлията под домашен арест с електронна гривна за проследяване, той е изненадан вкъщи по пантофи с нов чифт белезници. Ченгетата заключват Юмер като заподозрян за отглеждане на марихуана

Едра милинка накрак хапна актьорът Ивайло Вълчев, забеляза "България Днес". С къси дънки, които отдалеч изглеждаха като изцапани с вар, и до модерното си возило озвучителят на реклами и сериали блажено се наслади на тестеното изделие. За финал съвестно си изхвърли найлоновата торбичка и с пълен стомах продължи да обикаля по задачи

За сватба се стяга голямата щерка на изчезналия "кокаинов крал" Евелин Банев-Брендо! След като миналото лято се сгоди на острова на звездите - Миконос, сега Александра Банева се готви да мине под венчило със своя избраник. Наследницата дори е раздала поканите за тържеството, доверяват запознати. Кой точно е годеникът и както върви бъдещ съпруг на