Пламен Бобоков: Не съм назначавал посланици, препоръчвал съм стойностни хора

https://www.24chasa.bg/novini/article/8766167 www.24chasa.bg
Пламен Бобоков

Пламен Бобоков е подложен под страшен стрес, каза самият той в ефира на Би Ти Ви. Той е предоставил достъп до телефона си на полицаите още на 28 май. „Държаха се прилично. Носеха се в ефира, че нещо проверяват, но ние нямаме общо с италианския боклук“, казва Бобоков.

„Ние си събираме по обявения начин“, уточнява той. Смята, че в годините може да се докаже, че нито той, нито брат му са извършили престъпленията, в които ги обвиняват. Отрича твърденията на прокуратурата, че са предавали отпадъци на фирми, които не могат да ги преработят. Всички фирми са били лицензирани. "Аз никого не обвинявам, просто твърдя, че сме направили всичко, което трябва", добавя той.

"Това е нападение срещу нас, само и само да бъдем подведени под отговорност. Не виждам нищо позорно в това да общувам с държавната администрация", казва Бобоков. Той показа час от миналата година с Бойко Борисов, където го нарина Бос и му пише относно казуса с Либия. Бобоков е категоричен, че няма телефона на Румен Радев, но е говорил с него на различни събития. Той не вижда нищо лошо в това да има разговор с правителството в ролята си на бизнесмен. "Според мен нещо в ценностната система на държавата ни куца", допълва той.

"Не съм назначавал посланици, препоръчвал съм стойностни хора", казва Бобоков. "Тежко му на бизнесмен, който чака дипломат да му върши работата", допълва той. "В неделя се опитаха да залеят съпругата ми с помия. Това е най-гнусното нещо. Аз обичам моята съпруга и няма сила на света, която може да ни раздели", допълва той.

Категоричен е, че не е близък приятел с Васил Божков.Неговата битка сега е да освободи брат си от затвора.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Защитни гащеризони срещу коронавирус ще дари фирма "АПОЛО" на правителството на Ливан. След трагедията на 4 август тази година, когато мощен взрив разтърси столицата Бейрут и десетки хора загинаха, а хиляди бяха ранени, страната повече от всякога има нужда от международна подкрепа. В тежки времена на пандемия и последствията от трагедията "АПОЛО"

Майка мечта си има певицата Йоана Драгнева, видя зоркото око на "България Днес". Изпълнителката, която през 2019 г. роди за първи път, има силна подкрепа от майка си, която е неотлъчно до нея в отглеждането на дъщеричката й. Докато Драгнева разцъква из телефона си, майка й бута количката на бебето и го разхожда

Звездата на "Комиците" Васил Драганов не може да си почине и на плажа, видяха топпапараците на "България Днес". Дори на пясъка на Корал със семейството си комикът не успя да се отърве от фенове, след като вместо релакс с бира в ръка Драганов се наложи да прави селфита с малчугани и почитатели с телефон в ръка