Пламен Бобоков си пишел и с Prezident - Rumen Radev, и с Desi Radeva

https://www.24chasa.bg/novini/article/8766798 www.24chasa.bg
Пламен Бобоков си писал с Петър Ненов през април и май тази година.

Спецпрокуратурата публикува нови чатове на бизнесмена Пламен Бобоков. Става ясно, че той си е писал по телефона с Prezident - Rumen Radev и с Desi Radeva. Днес сутринта в интервю за бТВ Бобоков каза, че няма телефона на президента Румен Радев.

Във връзка с множеството запитвания от медии, високият обществен интерес и с цел представяне на обективната истина, Специализирана прокуратура публикува част от текстова комуникация между вероятно лице с имунитет от една страна и обвиняемия П.Б. от друга, пишат от спецпрокуратурата до медиите.

Комуникацията се публикува с разрешение на наблюдаващите прокурори,съгласно чл. 198 НПК. Същата се съдържа в експертиза на мобилен телефон, ползван от Пламен Бобоков.

Пламен Бобоков си пишел и с Prezident - Rumen Radev, и с Desi Radeva

Анализът на комуникацията установи размяна на съобщения между посочените лица със следното съдържание:

Пламен Бобоков си пишел и с Prezident - Rumen Radev, и с Desi Radeva

На 29.09.2019 г. в 16:15 ч. Plamen Bobokov изпраща на Prezident - Rumen Radev съобщение с текст: "Привет от Монровия! Сенатът гласува вчера нашата концесия и Приста Порт е вече официален концесионер на пристанище Бюкянън в следващите 25 години!......Президент Джордж Уеа много би се радвал да се види и запознае с теб! Ето защо е необходимо и сериозно назначаване на посланик в Нигерия с акредитация в Либерия! Успех на предстоящия голям форум в Ню Йорк и огромни благодарности за подкрепата! Пратил съм координатите, ако има нужда от нещо съм на линия 24/7!".

Пламен Бобоков си пишел и с Prezident - Rumen Radev, и с Desi Radeva

Горното се публикува и с оглед поредно изнасяне на неверни твърдения в ефира на национална телевизия. (Вероятно се има предвид днешното интервю на Пламен Бобоков по бТВ - б.р.)

Пламен Бобоков си пишел и с Prezident - Rumen Radev, и с Desi Radeva

Анализът на информацията, съдържаща се в изготвената експертиза и приложенията към нея, продължава.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Кой като нея! Антония Петрова пори южните морета с яхта и семейство! "Семейство Батинкови плаваме и ветроходстваме по архипелаг Спорадите! Стартирахме от Волос, през всички интересни точки в континенталната част на юг, до островите Скопелос, Скиатос, Алонисос, Скирос и още много необитаеми острови, до които може да се стигне само с яхта

Под наем е обявена луксозната резиденция на Евелин Банев-Брендо, показа проверка на "България Днес". Две години след мистериозното изчезване на осъдения в три държави "кокаинов крал" ултраскъпата му къща си търси нови обитатели, става ясно от обява в близка до него агенция за недвижими имоти. Исканата цена за наем е умопомрачителните 6000 евро (12

Надя Панкова Използването на дезинфектанти по време на коронаистерията е намалило с 50% проявите на други заразни болести извън COVID-19. Това обяви вчера доц. д-р Ангел Кунчев на първия уебинар, организиран по темата коронавирус съвместно с Националната пациентска организация и БЧК. "Докато няма лекарство или ваксина