Служител на "Фискален контрол" във Велико Търново е с COVID-19

https://www.24chasa.bg/novini/article/8768409 www.24chasa.bg
СНИМКА: Pixabay

Служител на великотърновската служба "Фискален контрол" към НАП е заразен с коронавирус, а 20 негови колеги са под 14-дневна карантина.

Целият етаж на Териториалната дирекция на НАП, където се помещава службата, ще бъде щателно дезинфекциран.

Инфектираният мъж е на 38 години и е под карантина от 30 юни. Той е с леки симптоми и за сега не се налага да бъде хоспитализиран.

Междувременно областният оперативен щаб съобщи, че всички изследвани 21 души от медицинския персонал на МБАЛ "Свети Иван Рилски" в Горна Оряховица са с отрицателни резултати за COVID-19.

Медиците от Трето вътрешно отделение, Клинична лаборатория и отделение "Образна диагностика" бяха изследвани с PCR - тестове заради контакти със заразен с коронавирус пациент, който бе приет през миналата седмица в болницата. 71-годишният пациент е постъпил на 24 юни в Трето вътрешно отделение с кардиологични проблеми, но след съмнения и извършен тест за COVID-19, който се оказал положителен, веднага е бил изолиран в Инфекциозно отделение.

На 25 и 26 юни отделението е било затворено за 48 часа за пълна дезинфекция. В момента Трето вътрешно отделение е отворено за пациенти, а персоналът, който работи в него, е доказано, че не е заразен, информират от болницата.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Нищожен шанс да си събере глобите от близо 40 млн. лева заради аферата с "Мини Бобов дол" има държавата, показа проверка на "България Днес". С решение на спецализирания наказателен съд огромните санкции трябва да се платят от бившия министър на икономиката и енергетиката Румен Овчеров и ексшефа на държавните мини Пламен Евтимов

Почти не сваля от ухото телефона си актьорът Антоний Аргиров, видя "България Днес". Изигралият ролята на бармана Коки в сериала "Стъклен дом" артист върти здрава комуникация дори и когато е в компанията на свои колеги и

С максимално леки присъди се разминаха габровските лекари, чиито немарливи действия причиниха смъртта на родилката Десислава Манолова и бебето й. Според Върховния касационен съд доказателствата за вината на бившия шеф на АГ отделението в местната болница д-р Димитър Ангелов и колежката му д-р Севдалина Колева са безспорни