Кико Дончев, Рут Колева и Бойко Кръстанов на приема на US посолството за празника на САЩ (Видео)

https://www.24chasa.bg/novini/article/8775930 www.24chasa.bg

Херо Мустафа танцува под звуците на кънтри музика

С виртуален прием и танци американското посолство у нас отбеляза националния празник на САЩ. Тържеството се излъчваше на живо на фейсбук страницата на посолството.

Празникът започна в 21 ч с встъпителна реч на български език на посланик Херо Мустафа. Дипломатката обясни, че всяка година на 4 юли американската мисия организира голям прием, но тази година той е отменен заради пандемията от коронавируса. Посланичката обаче отбеляза, че така може да покани всички да честват американския празник.

"Сърдечно ви каня да празнуваме. За нас е чест, че празнуваме заедно", каза Херо Мустафа. Събитието започна с изпълнението на американския и българския химн.

Актьорът Бойко Кръстанов се включи с видео в приема, като благодари на американците за тяхната музика и кино. Българката Маргарита Маринова от "Спейс Екс" също поздрави американските си приятели от САЩ. Кико Дончев от "Спейс Екс" пусна клип от Флорида и заяви, че България и САЩ са много добри партньори през цялото време. Служители на посолството пък разказваха на български език за отношенията на България и САЩ през годините. 

Певицата Рут Колева, актьорът Сашо Кадиев също отправиха своите виртуални послания към американците. За доброто настроение се погрижи бандата The Americans с пряко включване от Лос Анджелис. По време на приема имаше и клипове с българи, които са учили или участвали в програми в САЩ. Те разказаха за част от живота си по време на обучението си в Америка. 

Събитието завърши с голяма заря.

По-рано през деня под звуците на кънтри музика, с каубойска шапка, боти и дънково яке Херо Мустафа и екипа й танцуваха и отправиха покана за онлайн партито по-късно.  

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Под карантина е поставена скандалната силиконка Анита Мейзер на Хаваите. Това се е наложило заради пандемията. За неволите си, съпътствали поредното й екзотично пътуване, сексбомбата споделя в социалната мрежа. Мейзер отпътувала към Хаваите от Лас Вегас. Някогашната миска тихомълком се изнесе в столицата на хазарта

Певицата Милена Славова е била спряна с колата й от полицаи и глобена без никакво нарушение, твърди самата тя. Дори й било предложено да си избере санкция, за да й е по-евтино. "Тези "другари" ме спряха и ме попитаха за какво искам да ме глобят! Аз попитах защо трябва да ме глобяват, като всичко ми е наред

Съпругата на Георги Илиев преди време взриви мрежата с емоционален пост - навремето с любовта му притежавала света, а сега имала пари, но се чувствала бедна Мая Илиева се завърна в България. Вдовицата на покойния Георги Илиев от няколко седмици е в София и вероятно не смята скоро да напуска страната