Бобоков благодари на Борисов за "почтен човек"

https://www.24chasa.bg/novini/article/8784958 www.24chasa.bg
СНИМКИ: Румяна Тонева

"Благодаря на г-н Борисов за това, което каза, защото аз отдавна разказвам, че ние с брат ми сме порядъчни хора, сериозни инвеститори", Това каза Пламен Бобоков на излизане от следствието, където бе разпитван близо час и половина. Той даде показания по делото за търговия с влияние.

По-рано днес по същото разследване бе разпитан премиера Бойко Борисов, който обясни, че познава само единия от братята Бобокови - Пламен, от повече от 10 години и го определи като почтен човек.

Бобоков каза още, че конкретна помощ от държавата не са получавали, а по време на делегации било достатъчно да се каже и една добра дума.

На днешния разпит той е бил питан по-конкретно за кореспонденцията му с Петър Ненов - българинът , който е осъден за шест години за данъчни престъпления в Румъния, но изтърпява наказанието си тук и иска да бъде помилван.

"Нищо в моята кореспонденцията не може да се определи като престъпно, противозаконно или морално укоряващо, каза още Бобоков.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Надя Панкова Използването на дезинфектанти по време на коронаистерията е намалило с 50% проявите на други заразни болести извън COVID-19. Това обяви вчера доц. д-р Ангел Кунчев на първия уебинар, организиран по темата коронавирус съвместно с Националната пациентска организация и БЧК. "Докато няма лекарство или ваксина

С маска от собствената си кола излиза бившата депутатка от НДСВ Антония Първанова, видя зоркото око на "България Днес". За да свърши свои делови ангажименти, тя залага на лятна визия. Въпреки критиките, които имаше към мерките заради вируса, Първанова стриктно ги спазва. СНИМКИ: "България

Нищожен шанс да си събере глобите от близо 40 млн. лева заради аферата с "Мини Бобов дол" има държавата, показа проверка на "България Днес". С решение на спецализирания наказателен съд огромните санкции трябва да се платят от бившия министър на икономиката и енергетиката Румен Овчеров и ексшефа на държавните мини Пламен Евтимов