Борисов участва в Глобална среща на високо равнище, посветена на COVID-19 (Видео)

https://www.24chasa.bg/novini/article/8789580 www.24chasa.bg

Премиерът Бойко Борисов е участвал чрез видеообръщение в Глобална среща на високо равнище, посветена на COVID-19 и света на труда, организирана от International Labour Organization. Това съобщи премиерът Борисов през профила си във Фейсбук.

"През 2020 година отбелязваме 100 години от членството на България в Международната организация на труда. Това са 100 години усилия и много работа в подкрепа правата на трудещите се. Ще продължим да ги развиваме и надграждаме, защото достойният труд не е даденост, а изисква усилията на всички нас - правителства, социални партньори и цялото общество. Днес на преден план излиза важната роля на тристранния диалог и сътрудничество в търсенето на ефективен отговор на кризата, породена от COVID-19. Заедно сме изправени пред сложната задача да запазим работните места и доходите, като същевременно гарантираме безопасността и здравето на населението. България направи много в тази насока от началото на пандемията", се посочва във видеообръщението на премиера.

В събитието участваха много световни лидери и имахме възможността за обсъждане на предизвикателствата, породени от кризата с коронавируса, и отговорите на държавите и международните организации, информира още Бойко Борисов.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

С опасност за живота си и в грубо нарушение на пътя изпъкна топмоделката Ивайла Бакалова в центъра на столицата, видя зоркото око на "България Днес". За да стигне до колата си, миската пресече натоварената ул. "Г.С. Раковски", като рискува живота си и мина буквално пред засилил се камион. След като притича на високите си токове

Защитни гащеризони срещу коронавирус ще дари фирма "АПОЛО" на правителството на Ливан. След трагедията на 4 август тази година, когато мощен взрив разтърси столицата Бейрут и десетки хора загинаха, а хиляди бяха ранени, страната повече от всякога има нужда от международна подкрепа. В тежки времена на пандемия и последствията от трагедията "АПОЛО"

Майка мечта си има певицата Йоана Драгнева, видя зоркото око на "България Днес". Изпълнителката, която през 2019 г. роди за първи път, има силна подкрепа от майка си, която е неотлъчно до нея в отглеждането на дъщеричката й. Докато Драгнева разцъква из телефона си, майка й бута количката на бебето и го разхожда