След "Афера" и "Дневник" пусна видео от спалнята на Борисов

https://www.24chasa.bg/novini/article/8817223 www.24chasa.bg
Това е изпратената снимка от анонимния подател. Тя очевидно не съответства на видеозаписа

Към 14 ч. днес "Афера" пусна видео от спалнята на Борисов, придружено от типичните за сайта ругатни.

Преди малко и "Дневник" пусна същото анонимно творение. 

"Нови кадри от спалнята на премиера Бойко Борисов в резиденцията му в софийския кв. "Бояна" бяха разпространени днес от анонимен подател - този път те са под формата на видеозапис, а изпращачът дава да се разбере, че има още какво да показва", пише "Дневник".

Да, имаме и видео! И пачки с още непоказвани номера... Да спрем дотук?! Абсурд!", се казвало в съобщението на анонимния подател. Думите кореспондират с реплика на Бойко Борисов от тази сутрин, когато обясни защо няма да подаде оставка: "Служебно правителство - абсурд. Тогава ще се подмени протестът с наш протест."

Видеото, озаглавено Na_ gosti_u_Bace, изглежда заснето с мобилен телефон, а държащият го минава от помещение в помещение, надзърта в банята, в дрешника и стига до спалнята. Там отваря нощното шкафче, върху което има пистолет, а вътре - банкноти.

Както и предишните имейли, и този е изпратен през guerillamail (временен имейл адрес - б.р.). Както и досега, имейлът е от български IP адрес, от мрежата на A1, но както вече бе коментирано, това може да се манипулира.

В имейла сега има и прикачена снимка, която обаче очевидно е от друг момент, защото има разминаване между виждащото се от нея и във видеото, завършва Дневник.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

С максимално леки присъди се разминаха габровските лекари, чиито немарливи действия причиниха смъртта на родилката Десислава Манолова и бебето й. Според Върховния касационен съд доказателствата за вината на бившия шеф на АГ отделението в местната болница д-р Димитър Ангелов и колежката му д-р Севдалина Колева са безспорни

Легендата на българското кино Филип Трифонов, познат с ролята си от "Момчето си отива", наистина отива - на работа. Топпапараците на "България Днес" изловиха актьора да се стяга за артистичен делник, понесъл огромна връзка ключове, която се вееше театрално зад гърба му. Снимки: България

Надя Панкова Сякаш живеем в някакъв калейдоскоп. Проблемът в нашия е, че накъдето и да го въртим, виждаме едни и същи картини. Още от 1990 година. Та до днес. Поредният опит на протестиращите да са оригинални, бе преди броени дни на "Орлов мост" - тази ключова точка, без която сякаш протест у нас няма как да се случи