Борисов: Някой е стоял до мен, правил е записи и е аранжирал (Видео)

https://www.24chasa.bg/novini/article/8817883 www.24chasa.bg
Бойко Борисов Кадри: Фейсбук

Президентът е сценарист на всичко, така че той знае повече от мен

Премиерът Бойко Борисов инспектира строителството на новия участък на Околовръстното шосе - от "Младост 4" до изхода за АМ "Тракия". Той е придружаван от зам.-министъра на регионалното развитие Николай Нанков.

Нека да видят хората какво се строи - това е "Горубляне", най-тежката отсечка. Ще има озеленяване и паркове, където хората да могат да се разхождат, каза Борисов.

Борисов: Някой е стоял до мен, правил е записи и е аранжирал (Видео)

Нанков, видя ли? Какво се оказа - Борисов го няма и изскача шпионин. Аранжира снимки два пъти, три пъти, за да имат автентичност и какво се вижда? Аз живея като аскет, за 10 години не съм направил едно подобрение с държавни пари. Мъжки дрехи само - сам съм като куче, един рафт с лекарства. Но той отваря точно чекмеджето пред него. Защо пък знае този човек да отиде точно при това чекмедже? Защото го е аранжирал. Как им блеснаха номерцата. Минава покрай каса - представи си, има каса, ама ти си носиш в чекмеджето да си слагаш парите, а не в касата?! Някой е стоял до мен, правил е записи и е аранжирал, местил, сякаш българите като са си в дома по чехли и гащи не са нормални хора - не сме в кралски двор, коментира премиерът по повод на изтекли снимки и запис от спалнята му.

Някой е планирал това години наред, някой, който години наред е извършвал престъпна дейност и се е страхувал, че ще го разкрия и ще го хвана, допълни още Борисов.

Освен охраната на портала на къщата, друга охрана няма, каза премиерът. Според него става дума за престъпна група за проникване, която е обучена. 

"Днес, без да искат, се издадоха. Понеже вчера им казаха "трябват още компромати" и те пуснаха. Вървят след мен, снимат и после аранжират. Поне да ми бяха оставили парите и златото, пък да отида да си ги намеря. Те са 4 чекмеджета, кое чекмедже? Наредени са налъмите, ризите. И знаят - къщата тъмна, мен ме няма и снимат. И това е от години правено и чакат да дойдат президентските избори, но сега ги извадиха в паниката. Някой, който е крил пари, е чакал, но сега ги извади в паниката. В началото с тези снимки ме потиснаха. Знаете ли какво е усещането - да се прибереш у вас и да се замислиш - знаеш ли кой те е снимал. Много добре планирано", коментира още по темата премиерът при пристигането си в Пловдив.

"Дано не посегнат физически. И накрая пише: сценарист на филма, аранжьор. Единствено докато спя, не са ръсили диаманти. И виждаш - само лекарства", добави той.

"Той е сценарист на всичко, така че той знае повече от мен", заяви Борисов по адрес на президента Румен Радев.

"Има организирана група срещу мен. Издадоха се", каза още министър-председателят.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Звездата на "Комиците" Васил Драганов не може да си почине и на плажа, видяха топпапараците на "България Днес". Дори на пясъка на Корал със семейството си комикът не успя да се отърве от фенове, след като вместо релакс с бира в ръка Драганов се наложи да прави селфита с малчугани и почитатели с телефон в ръка

Рапърът Кристо не е пропял канцонети, но все пак мина на италианско, видяха топпапараците на "България Днес". Звездата, който е по-прочут с гаджетата си с еднакви имена, отколкото с парчетата си, седна на чиния спагети в столицата с другар. Че не е захвърлил рапа в името на операта и канцонетите, Кристо демонстрира в типичния си стил на обличане

Кой като нея! Антония Петрова пори южните морета с яхта и семейство! "Семейство Батинкови плаваме и ветроходстваме по архипелаг Спорадите! Стартирахме от Волос, през всички интересни точки в континенталната част на юг, до островите Скопелос, Скиатос, Алонисос, Скирос и още много необитаеми острови, до които може да се стигне само с яхта