Пентагонът ще разкрие още документи за НЛО

https://www.24chasa.bg/novini/article/8872453 www.24chasa.bg
СНИМКА: Pixabay

Пентагонът ще разкрие още документи за наблюдения на НЛО. Темата, по която американското военно министерство запазва пълно мълчание години наред, вълнува експертите.

Когато през пролетта бяха разсекретени три видеоматериала на срещи на военни пилоти със странни обекти през 2004 и 2015 г., случилото се изглеждаше извънземно. Но сега частта на Пентагона, която отговаря за наблюдението на неидентифицирани обекти, се очаква да публикува още информация за подобни наблюдения. А това повдига въпроса – сами ли сме?

Сенатор Марко Рубио, който оглавява Комисията по разузнаването, обяви, че има мистериозни машини от неизвестен произход, които летят над американски военни обекти, а това изисква действия, предава Нова тв.

„Ще кажа честно, че има нещо извън тази планета, което е много по-добро технологично, отколкото сме видели като технологичен скок от страна на китайците и руснаците, или някакъв друг противник, който може да извършва подобна дейност”, заяви Марко Рубио.

Тези НЛО могат да бъдат модерни военни самолети, космически кораби или оръжия, способни на невероятни неща.

„Когато се приближих до него, то бързо ускори на юг и изчезна за по-малко от две секунди”, заяви командир Дейвид Фрейвър, пенсиониран военен пилот.

Президентът също е бил информиран.

„Хората все пак казват, че са видели НЛО. Аз вярвам ли? Не съвсем”, коментира Тръмп.

Въпреки всички конспиративни теории за инцидента в Розуел, Зона 51 и отвличания от извънземни, сенатор Марк Уорън е на мнение:

„Едно от основните неща е, че военните приемат проблема сериозно, което мисля, че при предишни поколения не е било точно така”.

От много години правителствените разследвания за тези близки срещи са обвити в тайна. Сега завесата ще бъде повдигната, поне малко.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Надя Панкова Използването на дезинфектанти по време на коронаистерията е намалило с 50% проявите на други заразни болести извън COVID-19. Това обяви вчера доц. д-р Ангел Кунчев на първия уебинар, организиран по темата коронавирус съвместно с Националната пациентска организация и БЧК. "Докато няма лекарство или ваксина

С маска от собствената си кола излиза бившата депутатка от НДСВ Антония Първанова, видя зоркото око на "България Днес". За да свърши свои делови ангажименти, тя залага на лятна визия. Въпреки критиките, които имаше към мерките заради вируса, Първанова стриктно ги спазва. СНИМКИ: "България

Нищожен шанс да си събере глобите от близо 40 млн. лева заради аферата с "Мини Бобов дол" има държавата, показа проверка на "България Днес". С решение на спецализирания наказателен съд огромните санкции трябва да се платят от бившия министър на икономиката и енергетиката Румен Овчеров и ексшефа на държавните мини Пламен Евтимов