Младежите на ГЕРБ в подкрепа на Борисов

https://www.24chasa.bg/novini/article/8881487 www.24chasa.bg
Председателят на МГЕРБ Георг Георгиев

"Ние, младежката организация на ПП ГЕРБ, най-голямото, най-многобройното и най-силното дясно младежко политическо формирование в страната, със своите над 16 000 членове на възраст между 18 и 31 години, заставаме плътно зад министър-председателя Бойко Борисов." Това написа във фейсбук профила си председателя на младежката организация на ГЕРБ Георг Георгиев.

"С активната си гражданска, публично и ясно изразена позиция, нашите представители - ученици и студенти - завършили у нас и в чужбина, предприемачи и инвеститори, заети в публичния и частния сектор, отказваме от името на младите българи да бъде говорено с омраза, агресия и цинизъм.

Уважаваме нашите връстници. С много от тях споделяме обща визия за правова държава и бъдеще на страната, в която сме избрали да живеем, работим и плащаме данъци.

Но никога няма да позволим енергията на младите да бъде варварски експлоатирана и грубо употребявана за силно ограничени лични цели, а лицата на шепа търсещи сензация - представяни като олицетворение на исканията на всички принадлежащи към новите поколения.

Да си млад е предимство, но не и вечно оправдание.

Възрастта може да бъде плюс, но тя не е параван за безотговорност, хаос и анархия.

Напомняме, че представителите на МГЕРБ също сме млади и темпераменти. Търпеливи и уважителни, 16 000, имащи силно развито чувство за справедливост. И ред", написа още Георгиев към публикацията си в социалната мрежа.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Забързано всекидневие има журналистката Маргарита Михнева, видя зоркото око на "България Днес". Телевизионерката е забелязана да чака тролей на столичния булевард "Г.С. Раковски". Заради липсата на достатъчно време, докато седи на спирката, Михнева похапва храна, която вади от чантата си. Веднага след като пристига тролеят

Драмата с изчезването на дупничанина Янек Миланов излезе извън пределите на България. За най-вероятното отвличане на 43-годишния мъж подробно разказа френският в. "Льо Монд". Материалът за часове е разпространен в десетки чужди сайтове, включително в бивши френски колонии, сред които Мадагаскар. Текстът със заглавие "В България брат е изправен

С електронна гривна за проследяване е закичена Маринела Арабаджиева, научи "България Днес"! По разпореждане на шефа на апелативния спецсъд, съдия Георги Ушев, бизнес дамата остава вкъщи под домашен арест, но със специалното устройство, за да е сигурно, че няма да се укрие. Темида се смилява над нежната половина от милионерското семейство заради