“Енерго-Про” сменя стълбове, повредени след нелегална сеч

https://www.24chasa.bg/novini/article/8882282 www.24chasa.bg
Екипът на “ЕРП-Север” възстановява повредените стълбове.

Специалистите на “Електроразпределение Север” подмениха стоманенобетонни стълбове от въздушен електропровод “Благоево”, захранващ селата Благоево, Владислав, Железарци, Любенци, Водно, Теменуга и Кавлак. Те са повредени вследствие на несъгласувани дейности и нерегламентирана сеч в района.

Екипите на дружеството използваха специализирана техника в труднодостъпния район и работиха максимално бързо, за да не оставят задълго без електрозахранване жителите на населените места.

“ЕРП Север” призовава фирмите, които извършват дейности в близост до въздушните проводници от електроразпределителната мрежа на Североизточна България, да съгласуват предварително с дружеството своята работа.

Това е необходимо, за да се предотвратят непредвидени повреди по съоръженията и да се ограничи неудобството за клиентите, ако бъдат лишени от електроснабдяване за времето на извънредните ремонти.

За координиране на работата в обхвата на съоръженията, собственост на електроразпределителното дружество, на разположение е денонощният телефон 0700 161 61.

 

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Тервел Пулев отиде на футболен мач, видя зоркото око на "България Днес". Като част от публиката, боксьорът нямаше как да остане незабелязан и голяма част от времето прекара в раздаване на автографи и снимки на екзалтирани фенове. След края на мача, който не успя да проследи качествено, той си тръгна от скамейките заедно със съпругата си Диана

Вталена и освежена изглежда Карина Караньотова, забеляза "България Днес". Репортерката в БНТ 2, която стана майка преди 5 години на малкия Иво, показа стегната фигура край работното място. Журналистката май е прежалила неприятната случка от лятото, когато сподели, че са й откраднали портмоне с 350 лв. от плажна маса на родното Черноморие

На плаж се отдаде в последните септемврийски дни най-бързата бяла жена на света Ивет Лалова. Тя показа, че лятото за нея изобщо не е свършило. Българската спринтьорка се разхвърля по бански и забегна по Средиземноморието, за да събира слънчеви лъчи. Ивет е в компанията на своя съпруг Симоне Колио, с когото са отседнали в усамотена вила на брега