Мишел Обама страда от депресия

https://www.24chasa.bg/novini/article/8883976 www.24chasa.bg
Мишел Обама СНИМКА: Ройтерс

Бившата първа дама на САЩ Мишел Обама заяви, че страда от „ниска степен на депресия“ заради пандемията, расовата несправедливост и „лицемерието“ на администрацията на Тръмп.

Тя каза, че управлението на "емоционални върхови и ниски нива" изисква "познаване на себе си" и "нещата, които наистина ви носят радост".

Обама допълни, че имала трудности с рутинните си дейности и съня.

"Събуждам се посред нощ, защото се притеснявам за нещо или изпитвам тежест."

Тя направи коментарите по време на втория епизод на едноименния си подкаст, за който интервюира американската журналистка Мишел Норис.

„Знам, че се справям с някаква форма на депресия.

Не само заради карантината, но и заради расовата борба. И самото виждаш тази администрация, лицемерието всеки ден е обезсърчаващо."

Тя каза още, че е "изтощително" да се "събуждаме за поредната история за чернокож, който по някакъв начин е наранен, убит или лъжливо обвинен в нещо".

"И това доведе до тежест, която не съм усещала в живота си", каза тя, предаде "Канал 3". 

Тя обаче каза, че „графикът е ключов“ за овладяването на тези чувства - и че поддържането на рутина е станало още по-важно за нея по време на пандемията.

За първия епизод на подкаста тя интервюира съпруга си Барак Обама, който беше на поста преди Доналд Тръмп.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Бърз като светлината е Къци Вапцаров, който прелита през столични булеварди с колелото си, видя зоркото око на "България Днес". Шоуменът не се притеснява от натоварения столичен трафик и ловко фучи около автомобилите, придвижвайки се в бус лентата. СНИМКИ: "България

Лае като куче, грухти като прасе и пее хита "Бел чао". Що е то? Верният отговор е изключително талантливият пагагал Джаро от София, който е хит в социалните мрежи не само в България, но и по света. Чудатата птица има десетки видеа в интернет, в които показва необикновените си умения. Последната му изява е изпълнението на римейка "Аз съм Джаро

Пред Темида са изправени да отговарят трите най-големи банди за телефонни измами, разбити през 2019 г.! На подсъдимата скамейка вече се пържат тарторите на ало мафията - Борислав Димитров-Бобито от Горна Оряховица, Димитър Серафимов-Келеша от Левски и Христо Атанасов-Пожарникаря от Ветово, както и аверите им, научи "България Днес"