29-и ден на протести: Замерят с яйца и домати "Раковска" 134 (Видео, снимки)

https://www.24chasa.bg/novini/article/8885425 www.24chasa.bg
Снимка ЙОРДАН СИМЕОНОВ

22:20 ч.

Протестиращите пред сградата на Софийския университет се хванаха на хоро. То беше временно прекъснато, за да мине линейка.

22:00 ч.

Протестиращите се отправиха към Орлов мост.

21:30 ч:

Протестиращи замерят с яйца и домати сградата на "Раковски 134".
Няколкостотин души се събраха пред централата на Националния фронт за спасение на България със скандирания за оставката на Валери Симеонов. Булевард "Раковски"е блокиран в централната градска част. 

21:00 ч.:

Протестиращите се отправиха към "Раковски" с намерението "да направят омлет" на Валери Симеонов.

20:05 ч.:

Свещеник се качи на трибуната, за да честити Пребражение. Пуснати бяха бели гълъби с надежда за победа и послание за мир.

19:30 ч.:

Протестиращите донесоха огромен транспарант, с който призовават протестиращите да се обединят в нов политически проект с хора, които не са участвали в управлението през последните 30 години.

18:00 ч.:

Ситуацията в центъра на София е спокойна. А т. нар. Орлов град, който се заформи на кръстовището на Орлов мост, става все по-голям и с повече удобства за протестиращите, съобщава БНТ.

На място дойде и едно момче със своето пиано, което разказа пред БНТ, че причината, поради която е тук, е да посвири и да се погрижи за доброто настроение на протестиращите, които са пренесли и работните си места на Орлов мост. Заяви също, че подкрепя техните искания, а именно - за оставка на министър-председателя и на цялото правителство, както и на главния прокурор.

Остават блокирани и другите две ключови кръстовища на София - това при Софийския университет и другото, което се намира при президентската администрация и новата сграда на Народното събрание.

29-и ден на протести: Замерят с яйца и домати

29-и ден на протести: Замерят с яйца и домати

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Бърз като светлината е Къци Вапцаров, който прелита през столични булеварди с колелото си, видя зоркото око на "България Днес". Шоуменът не се притеснява от натоварения столичен трафик и ловко фучи около автомобилите, придвижвайки се в бус лентата. СНИМКИ: "България

Лае като куче, грухти като прасе и пее хита "Бел чао". Що е то? Верният отговор е изключително талантливият пагагал Джаро от София, който е хит в социалните мрежи не само в България, но и по света. Чудатата птица има десетки видеа в интернет, в които показва необикновените си умения. Последната му изява е изпълнението на римейка "Аз съм Джаро

Пред Темида са изправени да отговарят трите най-големи банди за телефонни измами, разбити през 2019 г.! На подсъдимата скамейка вече се пържат тарторите на ало мафията - Борислав Димитров-Бобито от Горна Оряховица, Димитър Серафимов-Келеша от Левски и Христо Атанасов-Пожарникаря от Ветово, както и аверите им, научи "България Днес"