Взелият заложници във Франция защитавал палестинската кауза, предаде се

https://www.24chasa.bg/novini/article/8885880 www.24chasa.bg
Кадър и видео Ютюб

Мъжът, взел заложници в банка във френски град Хавър, е направил изявления в полза на палестинската кауза, поискал е мотоциклет (скутер) и достъп до социалните мрежи, на място е пристигнал сапьорски екип.

Похитителят от Хавър е освободил още един заложник, остават трима, според полицейски източници, съобщи Ройтерс.

Сапьори пристигнаха в банката в Хавър, предаде Ройтерс. Висш полицейски синдикален представител, поддържащ връзка с полицаите, участващи в операцията, съобщи, че на мястото има сак, който е възможно да съдържа експлозиви.

По-късно бе съобщено, че е бил освободен четвърти заложник от банката в Хавър, остават двама, според полицейски източник.

Въоръженият мъж се предаде на полицията, след като освободи заложниците, съобщи малко след полунощ Ройтерс, като се позова на очевидец и представител на полицейски профсъюз.

При арестуването на мъжа не са използвани оръжия, каза служителят на полицейския синдикат.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Лае като куче, грухти като прасе и пее хита "Бел чао". Що е то? Верният отговор е изключително талантливият пагагал Джаро от София, който е хит в социалните мрежи не само в България, но и по света. Чудатата птица има десетки видеа в интернет, в които показва необикновените си умения. Последната му изява е изпълнението на римейка "Аз съм Джаро

Пред Темида са изправени да отговарят трите най-големи банди за телефонни измами, разбити през 2019 г.! На подсъдимата скамейка вече се пържат тарторите на ало мафията - Борислав Димитров-Бобито от Горна Оряховица, Димитър Серафимов-Келеша от Левски и Христо Атанасов-Пожарникаря от Ветово, както и аверите им, научи "България Днес"

Изложен е в музея в Ардино, после пътува за Турция Борислав РАДОСЛАВОВ Доган нарисува първия портрет на Наим Сюлейманоглу след неговата кончина. Рисунката с лика на олимпийския шампион по вдигане на тежести е изложен в общинския музей в Ардино. В родопското градче той ще остане до края на септември