“Юнион Ивкони” и “Груп Плюс” с нов модел - по-дълго пътуване, по-евтин билет

https://www.24chasa.bg/novini/article/8888707 www.24chasa.bg

В някои случаи двупосочното пътуване излиза колкото в едната посока

“Юнион Ивкони” и “Груп Плюс”, която държи и бранда “Етап Адрес”, въведоха нов модел в цените на билетите по няколко направления.

От две седмици по направлението София - Бургас

се тества

системата: ако

избереш да

пътуваш

по-дълго време,

то купуваш

по-евтин билет

Нормалната цена на еднопосочно пътуване от София до морския град е около 27 лв. Ако пътникът си купи билет за по-дълъг престой в автобуса, което означава по-обиколен маршрут или пък спиране на места, които директните автобуси подминават, то стойността на билета може да стигне до 20,20 лв. в едната посока.

Към ценовия бонус за избор на по-дълго пътуване се наслагват и 20% намаление, ако притежаваш карта “Лоялен клиент”, която важи и за трите бранда - “Юнион Ивкони”, “Груп Плюс” и “Етап Адрес”. И за трите бранда онлайн системата за резервиране на места и за купуване на билет е една.

Холдингът, който обедини “Юнион Ивкони” и “Груп Плюс”, прилага и намалението от 15%, когато билетът е двупосочен.

И така сметките сочат следното: при цена на билета от 20,20 лв. в едната посока, съответно 40,40 лв. в двете, и при наслагване на отстъпката от 15 на сто (6,06 лв.) за двупосочен билет сумата за пътуване става 34,34 лв. И ако към нея приложим отстъпката си с карта “Лоялен клиент” от 20% (6,08 лв.), се стига до билет за отиване и връщане до Бургас на стойност само от 27,48 лв.

Или при ползване на всички възможности за намаления, които дават “Юнион Ивкони”, “Груп Плюс” и “Етап Адрес”, двупосочното пътуване излиза колкото еднопосочното.

Продължава да важи и 10-процентното намаление, ако билетът е купен онлайн.

Новият ценови модел “пътувай по-дълго, плащай по-малко” от няколко дни е в действие и по направленията София - Габрово - Трявна, София - Троян - Априлци, София - Хасково - Димитровград - Кърджали.

С тези отстъпки от цената на билета компаниите искат да са алтернатива на пътуването с лични автомобили, тъй като разходите се оказват по-малки с автобус, отколкото с кола.

Как  да  направим 

своя онлайн

избор на билет?

Можете да работите със своя личен мобилен телефон или на компютър - мобилен или стационарен. Влизате в интернет страницата на “Юнион Ивкони” (union-ivkoni.com) или на “Етап Адрес”/“Груп плюс” (etapgroup.com) и директно попълвате своите желания за направление и дати на пътуването - отиване и връщане. Разглеждате предложените варианти като часове на тръгване, продължителност на пътуването и цена и избирате, ако желаете, най-евтините билети.

Нова система от месец май прецизно пречиства въздуха в автобусите

С цел пътниците да бъдат предпазени и да се осигури безопасното им пътуване, превозвачът включи задължението да се носят маски в закрити помещения в общите си условия, с които всеки един клиент трябва да е запознат. При неспазване на мярката “Юнион Ивкони” ООД и “Груп Плюс” ЕООД си запазват правото да откажат предоставянето на транспортната услуга, като сумата за купения билет не подлежи на връщане и възстановяване.

Глобата за неносене на маски е индивидуална и е в размер на 300 лв., като тя е определена със заповед на министъра на здравеопазването, а контролните органи - Пътна полиция и регионалните здравни инспекции, имат право на внезапни проверки.

При всяко излизане на автобус на път машината се дезинфекцира отвън и отвътре.

“Юнион Ивкони” и “Груп Плюс” с нов модел - по-дълго пътуване, по-евтин билет

В салона на автобуса притокът на свеж въздух е гарантиран, а специални филтри във вентилационната система непрекъснато пречистват въздушния поток. От май месец насам пречистването е още по-прецизно заради въведена в експлоатация допълнителна филтрираща система.

“Юнион Ивкони” и “Груп Плюс” с нов модел - по-дълго пътуване, по-евтин билет

По подобие на градския транспорт водачът на автобуса е отделен с първия ред седалки от салона, за да се гарантира здравето му, което е и гаранция за сигурността на пътниците по време на целия превоз.

“Юнион Ивкони” и “Груп Плюс” с нов модел - по-дълго пътуване, по-евтин билет

Да се пазим заедно! Това е призивът на превозвача в борбата срещу COVID-19.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Тервел Пулев отиде на футболен мач, видя зоркото око на "България Днес". Като част от публиката, боксьорът нямаше как да остане незабелязан и голяма част от времето прекара в раздаване на автографи и снимки на екзалтирани фенове. След края на мача, който не успя да проследи качествено, той си тръгна от скамейките заедно със съпругата си Диана

Вталена и освежена изглежда Карина Караньотова, забеляза "България Днес". Репортерката в БНТ 2, която стана майка преди 5 години на малкия Иво, показа стегната фигура край работното място. Журналистката май е прежалила неприятната случка от лятото, когато сподели, че са й откраднали портмоне с 350 лв. от плажна маса на родното Черноморие

На плаж се отдаде в последните септемврийски дни най-бързата бяла жена на света Ивет Лалова. Тя показа, че лятото за нея изобщо не е свършило. Българската спринтьорка се разхвърля по бански и забегна по Средиземноморието, за да събира слънчеви лъчи. Ивет е в компанията на своя съпруг Симоне Колио, с когото са отседнали в усамотена вила на брега