Код „Качество“: кой и как гарантира качеството на продукцията в Kaufland България

https://www.24chasa.bg/novini/article/8889867 www.24chasa.bg

Българският потребител има високи изисквания към качеството на продуктите, които слага на домашната трапеза. Това е един от основните критерии, по които всеки от нас преценява къде да пазарува и какви продукти да подбере в своята кошница.

Вкусът на качествения продукт действително е несравним, но не всеки си дава реална сметка, че той стига до рафта в хипермаркета с цената на много задълбочени познания, труд и прецизен контрол от страна на редица специалисти по цялата производствена верига.

Знаете ли, например, че най-голямата търговска верига у нас, Kaufland България, има строго профилирани специалисти, квалифицирани да обучават екипи във всеки техен хипермаркет по темата качество на свежи храни? Освен това те следят редовно за спазването на високите критерии на компанията за свежест и качество на продукцията.

Въпросните специалисти, които търговската верига нарича обучители „Свежест“, всъщност са дългогодишни служители на Kaufland, които за развили кариерния си път в компанията. Това са хората, които познават всеки аспект на думата „качество“, имат задълбочени продуктови познания и отлична експертиза за целия път на свежите продукти в хипермаркета – от приема, през правилното съхранение и безопасност на стоката, до регулярното поддържане на свежестта й след излагане за продажба.

Помощ от приятел

Освен лидер на пазара Kaufland e и предпочитания партньор на българското домакинство през годините. Затова качеството не е просто тема за търговската верига, а цяла политика, която развива от самото си начало в името на клиента.

Това й печели редица съмишленици, сред които специслистите от Аграрния университет в Пловдив, които регулярно обогатяват и прецизират продуктовите познания на обучителите „Свежест“.

Качество без компромис

Освен високите изисквания за качество, които Kaufland България налага вътрешно, компанията прилага и многостепенен външен и вътрешен качествен контрол по цялата верига на доставка и във всяка категория продукти, която предлага. Осъществява го благодарение на доказания опит на своите експерти, доверените производители, с които работи, като държи продукцията да бъде регулярно проверявана и от независими местни и международни лаборатории.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Свидетели спасяват кримигероя Стефан Гевгелийски и разколебават тезата на обвинението по случая с убит по поръчка надзирател от софийския затвор! С този мотив защитата на сочения като лейтенант на боса Стефан Бонев-Сако поиска той да бъде освободен, научи "България Днес". Спряганият като "садист номер 1 на мафията" е зад решетките от 2017 г

Бърз като светлината е Къци Вапцаров, който прелита през столични булеварди с колелото си, видя зоркото око на "България Днес". Шоуменът не се притеснява от натоварения столичен трафик и ловко фучи около автомобилите, придвижвайки се в бус лентата. СНИМКИ: "България

Лае като куче, грухти като прасе и пее хита "Бел чао". Що е то? Верният отговор е изключително талантливият пагагал Джаро от София, който е хит в социалните мрежи не само в България, но и по света. Чудатата птица има десетки видеа в интернет, в които показва необикновените си умения. Последната му изява е изпълнението на римейка "Аз съм Джаро