Китай ще въведе стандарти за „зелено пакетиране“

https://www.24chasa.bg/novini/article/8901251 www.24chasa.bg

Китай въвежда задължителни национални стандарти за куриерската индустрия, за да гарантира използването на безвредни материали за пакетиране. Страната си е поставила за цел до края на 2022 г. да изгради цялостна система от стандарти за „зелено пакетиране“ с ясни приоритети и оптимизирана структура, предаде "Радио Китай". 

Насоките бяха публикувани наскоро съвместно от осем отдела, сред които и Държавното управление на пощенските услуги. В тях се изисква да се усъвършенстват стандартите за „зелено пакетиране“ за целия процес – от пакетирането, материалите и рециклирането до пласирането.

Според китайски експерти, този ход е необходим, за да се насърчи висококачественото развитие на сектора. От Държавното управление на пощенските услуги обещаха в бъдеще да увеличат предлагането на безвредни материали за пакетиране.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Баровеца, Димана и Ашли пеят и преподават едновременно  Фолкпевицата Димана, която изгря на чалга сцената преди 15-ина години, е преподавател по музика в училище "Княз Александър I" в Пловдив. Тя преподава на деца, след като се дипломира в специалност "Музикална педагогика" в Пловдивския университет

Ивайло Найденов е от вълната талантливи юноши на "Левски", които получават шанс за изява в тежкия за клуба момент. 22-годишният играч е титуляр на десния фланг на "синята" защита този сезон. Той наследи на поста бившия капитан Живко Миланов. По време на кариерата си при юношите той се подвизаваше като халф и все още се напасва на новата си позиция

Унизителните заплати принуждават актьори да се кривят на екрана КОЙ Е ТОЙ Владимир Ковачев е на 27 г., от София. Завършва Академията за театрално и филмово изкуство със специалност "Актьорство за драматичен театър", но съдбата го отвежда в Българската национална телевизия, където започва като координатор в "По света и у нас"