Китайският международен панаир за търговия с услуги тази година ще бъде в онлайн и офлайн формат

https://www.24chasa.bg/novini/article/8901273 www.24chasa.bg

Китайският международен панаир за търговия с услуги ще се проведе през септември като тазгодишното му издание ще бъде в онлайн и офлайн формат заради пандемията от COVID-19. Чуждестранните гости и изложители ще участват предимно в онлайн изложбите, докато местните организации ще се включат в офлайн дейностите, предаде "Радио Китай". 

До момента 141 международни организации, посолства в Китай, търговски палати, бизнес асоциации и институции са потвърдили участието си в панаира. Повече от 2000 местни и чуждестранни компании ще се включат в предвидените над 100 форума и дискусии.

Заради изискванията и мерките за контрол на заразата, тази година около 70 000 кв.м от изложбената площ ще бъдат на открито. В същото време специално за събитието е подготвена дигитална платформа, базирана на съвременни технологии като изкуствен интелект, големи данни, 5G и виртуална реалност.

На тазгодишното шесто по ред издание на Китайския международен панаир за търговия с услуги ще бъдат показани най-новите тенденции, технологии, продукти и услуги в сферата на търговията. Изложението е едно от трите основни изложбени платформи, свързани с отварянето на Китай, като другите две са Кантонският панаир и Международното изложение за внос в Китай.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Бърз като светлината е Къци Вапцаров, който прелита през столични булеварди с колелото си, видя зоркото око на "България Днес". Шоуменът не се притеснява от натоварения столичен трафик и ловко фучи около автомобилите, придвижвайки се в бус лентата. СНИМКИ: "България

Лае като куче, грухти като прасе и пее хита "Бел чао". Що е то? Верният отговор е изключително талантливият пагагал Джаро от София, който е хит в социалните мрежи не само в България, но и по света. Чудатата птица има десетки видеа в интернет, в които показва необикновените си умения. Последната му изява е изпълнението на римейка "Аз съм Джаро

Пред Темида са изправени да отговарят трите най-големи банди за телефонни измами, разбити през 2019 г.! На подсъдимата скамейка вече се пържат тарторите на ало мафията - Борислав Димитров-Бобито от Горна Оряховица, Димитър Серафимов-Келеша от Левски и Христо Атанасов-Пожарникаря от Ветово, както и аверите им, научи "България Днес"