Доцент в СУ прави списък на симпатизиращи на Борисов, заканва им се

https://www.24chasa.bg/novini/article/8911281 www.24chasa.bg
Христо Христев Снимка: Фейсбук

"За протокола искам само да кажа, че си водя списък на всички гербави подлизурковци, които подпляскват на всички безумия на Борисов и се подиграват на хората, които реагират на войнстващото тържество на баналната простащина, което управлението на този човек представлява. Драги люде, няма да ви забравим." 

Този пост силно възмути фейсбук. Авторът е Христо Христев, представил се е като адвокат, работещ в Юридическия факултет на Софийския университет.  Преди това бил съветник на министър на правосъдието и на служебния премиер Георги Близнашки. Та този човек правел списък на гербери.

Последваха възмутени коментари:

Марийка Непукисова Марийкина
Аз съм изумена и втрещена! Ето защо,тия хора не трябва да бъдат допускани, да управляват!

Roumen Popov
Не само не трябва да бъдат допускани да управляват, а трябва да им се потърси отговорност за всичките нарушения на закона последния месец.

Reni Kostova
А автобиографиите за кадрите на Нов народен съд при него ли се събират или първо има списък?

Светлето Серафимова
Твърде меко е определението "демократичен болшевизъм"!

Ivo Maev
Този човек ръководеше навремето Българска социалистическа младеж, та старите рефлекси го движат несъмнено.

Svetoslav Bojilov
Този пост на Hristev Hristo е емоционална грешка, на човек който не е нито водач на протеста, нито политическо лице, а университетски преподавател . Самият той доколкото видях е изтрил този пост. Грешка е че съм го харесал също.

Rossitza Kamenova
Университетски преподавател? И на какво учи неукрепналите умове тоя умник? На съставяне на списъци и саморазправа с хората, които имат различно от неговото мнение?! Та той е обществено опасен!

Marina Novacheva
Страшно е, че изобщо има подобно мнение, публично написано, призоваващо към ДСизъм...

Станислав Станев
Заради Дайнов отдавна имам мнение, че трябва да има някакъв кодекс за поведение на университетските преподаватели и механизъм за прилагането му. При Христев нещата май са стигнали измеренията на Дайнов.

Lyudmila Stoyanova
Това е духът на революцията, ще падат глави на гилотината.

Stanimir Boychev
Може ли да го докладваме този пост, това е директна заплаха, все едно сме след 9.09, ужасно е! Нищо не са забравили тези хора!!!

Следват още много коментари в същия дух, но Христев вече е изтрил поста. Според сайта на университета той е доцент, доктор по право на ЕС, учил във Франция.Бил е зам.-председател от 2007 до 2009 г. на Млади европейски социалисти,международен секретар на Българска социалистическа младеж, после член на "Да, България", но вече е напуснал. За сметка на това е редовен автор в сайта ТерминалНО на Ивет Добромирова, пиарката на Васил Божков.

Доц. Христев не е единственият, който плаши с отмъщение. Подобно изказване направи при блокадата на магистрала "Марица" адв. Николай Хаджигенов от Отровното трио пред полицаите: “Така или иначе ние ще победим. Може би няма да е днеска, може би няма да е утре, но ще победим! След това ще се върнем за вас, за всички вас"... "Напълно фашистко/комунистическо изказване", го нарече тогава Владимир Каролев.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Тервел Пулев отиде на футболен мач, видя зоркото око на "България Днес". Като част от публиката, боксьорът нямаше как да остане незабелязан и голяма част от времето прекара в раздаване на автографи и снимки на екзалтирани фенове. След края на мача, който не успя да проследи качествено, той си тръгна от скамейките заедно със съпругата си Диана

Вталена и освежена изглежда Карина Караньотова, забеляза "България Днес". Репортерката в БНТ 2, която стана майка преди 5 години на малкия Иво, показа стегната фигура край работното място. Журналистката май е прежалила неприятната случка от лятото, когато сподели, че са й откраднали портмоне с 350 лв. от плажна маса на родното Черноморие

На плаж се отдаде в последните септемврийски дни най-бързата бяла жена на света Ивет Лалова. Тя показа, че лятото за нея изобщо не е свършило. Българската спринтьорка се разхвърля по бански и забегна по Средиземноморието, за да събира слънчеви лъчи. Ивет е в компанията на своя съпруг Симоне Колио, с когото са отседнали в усамотена вила на брега