„Алианс-ДН“: Kaufland е един от основните ни партньори, на когото разчитаме през активния сезон

https://www.24chasa.bg/novini/article/8923737 www.24chasa.bg

Семейната компания е един от лидерите в производството на алуминиеви капачки на българския пазар и дългогодишен партньор на търговската верига

Вече повече от 10 години „Алианс-ДН“ е един от лидерите в производството на алуминиеви капачки на българския пазар. Семейната компания започва работа в помещение под наем в град Раковски, област Пловдив, като произвежда два вида метални капачки за буркани – Омния, предназначени за домашно консервиране на плодове, зеленчуци и месо, и Винтова (Туист оф), предназначена за хранително-вкусовата промишленост. Продуктите им с марки „Роси“ и „Омния“ стават символ за качество и запазена марка на компанията.

„Съвместната ни работа с Kaufland даде широк пазар за нашите продукти, благодарение на което повишихме продажбите си и имаме възможността да инвестираме в развитието на бизнеса ни. Компанията е един от основните ни партньори, на когото разчитаме през активния сезон“, коментира Диана Кършакова, управител на „Алианс-ДН“.

Днес „Алианс-ДH“ разполага с две новопостроени бази в Стара Загора, цехове за производство, складове, технологична линия и собствени лаборатории за контрол на качеството на продукцията. Емблематичното качество на продуктите си компанията гарантира и чрез съвременни международни стандарти за качество и безопасност.

„Непрекъснато инвестираме в модернизация на производствените ни процеси, защото осъзнаваме отговорността да предоставяме качествен продукт за крайния клиент. Разбиране, което се радваме да споделяме с партньорите ни от Kaufland България“, допълва г-жа Кършакова.

Kaufland България е и веригата, в която фирмата за първи път предлага на пазара няколко вида капачки от типа „Омния“ и „Туист-оф“ специално за плодове и зеленчуци.

Kaufland България развива устойчива и дългогодишна политика в подкрепа на продуктите, произведени в България. Общо над 60% от производителите, с които компанията работи, са български. Търговската верига си партнира с родни производители и доставчици от 26 региона у нас, което е почти цяла България.