Стоян Александров починал след втори инсулт, бил е в кома след падане

https://www.24chasa.bg/novini/article/8937293 www.24chasa.bg
Стоян Александров

 Стоян Александров е починал днес в ранния следобед във Военномедицинска академия, където е бил закаран след втори инсулт и последвало тежко падане, научи "24 часа" от близки на бившия финансов министър в правителството на Любен Беров. По думите на негови приятели той е преживявал много тежко започналото през 2016 г. разследване срещу него за лихварство.

Преди година Александров е получил първия си инсулт. Преди седмица  го покосил и втори, след което той е паднал. Бил е в кома с много тежки наранявания на главата. Непосредствената причина за смъртта му е сърдечна недостатъчност, научи "24 часа".

Стоян Александров е дългогодишен преподавател в УНСС. В последно време е работил като консултант.

Беше общински съветник от "Движение 21" на Татяна Дончева в миналия мандат на Столичния общински съвет. На извънредните парламентарни избори през 2014 г. е водач на депутатските листи на партията в Бургас и Търговище.

 

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Лае като куче, грухти като прасе и пее хита "Бел чао". Що е то? Верният отговор е изключително талантливият пагагал Джаро от София, който е хит в социалните мрежи не само в България, но и по света. Чудатата птица има десетки видеа в интернет, в които показва необикновените си умения. Последната му изява е изпълнението на римейка "Аз съм Джаро

Пред Темида са изправени да отговарят трите най-големи банди за телефонни измами, разбити през 2019 г.! На подсъдимата скамейка вече се пържат тарторите на ало мафията - Борислав Димитров-Бобито от Горна Оряховица, Димитър Серафимов-Келеша от Левски и Христо Атанасов-Пожарникаря от Ветово, както и аверите им, научи "България Днес"

Изложен е в музея в Ардино, после пътува за Турция Борислав РАДОСЛАВОВ Доган нарисува първия портрет на Наим Сюлейманоглу след неговата кончина. Рисунката с лика на олимпийския шампион по вдигане на тежести е изложен в общинския музей в Ардино. В родопското градче той ще остане до края на септември