"Армако Енерджи" - партньор и доставчик на електроенергия за вашия бизнес

https://www.24chasa.bg/novini/article/8971784 www.24chasa.bg

"Армако Енерджи" АД е лицензиран търговец на електроенергия и координатор на балансираща група и е партньор на фирмите и други нестопански потребители, които излизат на свободния пазар на ток от 1 октомври.

Компанията е регистрирана на свободния пазар на електрическа енергия и на базата на договори за доставка на електричество осъществява продажби на крайни клиенти.

Ако ни изберете за търговец, оттам нататък ние ще извършим стъпките по излизането на фирмата ви на либерализирания пазар.

Подготвяме и извършваме пълната регистрация на своите клиенти на пазара на електрическа енергия и за това се грижи екипът от специалисти във фирмата.

Услугата е безплатна и включва изготвяне на документи, анализи и графици, монтиране и последваща поддръжка на системи за мерене на потребителите.

Фактурата, издавана от "Армако Енерджи", е единна и включва разходите за мрежови услуги (пренос през и достъп до електроразпределителната и електропреносната мрежа) и разходите за нетна активна електрическа енергия. Компанията осъществява балансиране за клиентите си в качеството си на координатор на балансиращата група. Така фирмата намалява негативното влияние върху месечните разходи за електрическа енергия на цените за недостиг и излишък.

• Енергиен мениджмънт център, който разполага със специалисти за поддържане на услугата и модерна техника, дава възможност за намаляване и оптимизиране на енергийните разходи.

• Нашият екип обработва данните от вашата консумация и оценява потенциални отклонения. Данните се използват, за да се осигури баланс с помощта на мониторинг в реално време на количествата електрическа енергия, измерени почасово.

Преди да стигне електроенергията до клиента ни, „Армако Енерджи“ осъществява сделки по свободно договорени цени както от производители, така и от други търговци, които разполагат с лиценз за търговия с електрическа енергия или от борсата, от внос, от ВЕИ и др.

Производители, които търсят надежден партньор с цел продажба на произведената от тях електроенергия, може да се свържат с нас. Предлагаме изгодни условия на плащане, дългосрочни поръчки и закупуването на добри количества електроенергия.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

За жесток побой над лидера на БСП в Долни чифлик Валентин Вълчев съобщиха вчера варненски социалисти. От разпространената информация се разбра, че наказателната акция е извършена от трима души пред офиса на областната организация на партията в морския град. "Вълчев веднага е бил медицински освидетелстван със средна телесна повреда и е подаден

За данъчни шашми с доставка на кафе, бадеми и кашу е погнат един от "Недосегаемите". Софийската градска прокуратура дава на съд бизнесмена Даниел Бояджиев за скатани 630 хиляди лева налози от фиктивни сделки, научи "България Днес". Интересното е, че Бояджиев е бивш данъчен служител и като такъв със сигурност е наясно какви документи и декларации

Това са първите снимки на снежния леопард Никс, който пристигна на 20 октомври тази година в Софийския зоопарк от зоопарка в Ихлава, Чешка република. Той е настанен в сектор Хищници в зала "Големи котки, терариум и аквариум" и засега се адаптира на спокойствие във вътрешните помещения, определени за него