45 дни без следа от убиеца на Юлия, дъщеря й тръгна на психолог

https://www.24chasa.bg/novini/article/8988943 www.24chasa.bg
ЮЛИЯ АНГЕЛОВА

Дъщерята на убитата в катастрофа от неизвестен шофьор Юлия Ангелова тръгна на психолог, научи “24 часа”. 9-годишното момиче посещава терапевт с баща си, за да се справи със смъртта на майка си.

За да я разсеят, бащата на детето Цветелин Цеков и втората му съпруга я водят на различни екскурзии. Това е поредната загуба на близък роднина, която детето преживява. В последните години ученичката е останала без двете си баби и единия си дядо, преди да се случи трагедията с майка ѝ.

Катастрофата стана в нощта срещу 26 юли на пътя Созопол - Приморско. Предната вечер Ангелова била в заведение в Созопол. Хванала такси, което да я закара до къмпинг “Арапя”, където била отседнала. На средата на пътя обаче слязла. Тръгнала пеша, когато кола я блъснала и избягала от местопроизшествието. Малко по-късно втори автомобил ударил жената и веднага подал сигнал на тел. 112.

Смята се, че тази кола е блъснала Юлия.
Смята се, че тази кола е блъснала Юлия.

Още по време на огледа се разбрало, че подалият сигнала не е първият, ударил Юлия. Затова от полицията веднага започнали да преглеждат записи от камери в района. Така стигнали до автомобил, който е сив металик. Капакът му бил изкривен. Колата се движела с висока скорост, затова марката и моделът не са установени. Не е заснет и регистрационният номер на автомобила.

Въпреки че почти веднага са стигнали до снимката на колата, от ОД на МВР - Бургас, все още не са успели да установят автомобила. Предполага се, че това е колата, ударила Юлия.

Междувременно близките са поискали информация за хода на разследването. Те обаче получили отказ.