Висшето училище по сигурност и икономика отбелязва изключително успешна кандидатстудентска кампания

https://www.24chasa.bg/novini/article/9016152 www.24chasa.bg

Зрелостници от цялата страна избират да следват във ВУСИ

Интересът към Висшето училище по сигурност и икономика е огромен и стотици кандидат-студенти от цялата страна вече се записаха в избраната от тях специалност. Кандидатстудентската кампания във ВУСИ продължава и желаещите да следват в един от университетите в Топ 6 по сигурност в страната все още имат възможността да го направят.

Вузът привлича младите хора, които държат да получат модерно висше образование, с отличните си акредитационни оценки, иновативните и атрактивни специалности, гъвкавите форми на обучение и достъпните такси. Изборът на висше учебно заведение е изключително важен за бъдещето на всеки човек, а студентите във ВУСИ са взели своето решение информирано и обосновано. „Избрах „Криминалистика“, защото специалността е интересна и има големи възможности за реализация, а обучението във ВУСИ е на много високо ниво“, коментира веднага след записването си една от първокурсничките и допълни, че всички възможности, които висшето училище предлага, и цялата необходима за записването информация са поднесени достъпно на сайта и Фейсбук страницата на ВУСИ.

„Кандидатстудентската кампания стартира изключително силно, а интересът към ВУСИ продължава да бъде устойчив и непрекъснато да расте. При нас се записват амбициозни млади хора, с ясно поставени цели и визия за бъдещето си, които държат да получат образование на изключително високо равнище и съобразено с най-новите образователни тенденции. Много от лекционните курсове са уникални за висшето образование у нас и съчетават утвърдените практики с новостите в съответните направления“, заяви президентът на вуза проф. д.п.н. Георги Манолов. Предимство в обучението във ВУСИ е активният двустранен диалог между бизнеса и учебното заведение, който води до непрекъснато осъвременяване на изучаваните дисциплини. Президентът на ВУСИ проф. д.п.н. Георги Манолов добави още: „Вече повече от 15 години при нас идват кандидат-студенти, които са разговаряли със свои познати, дипломирали се във вуза. Те препоръчват Висшето училище по сигурност и икономика, а това е достатъчно висок атестат за качеството на обучителния процес“.

Възможностите за практически обучения по време на цялото следване във ВУСИ е друг аргумент, който изтъкват избралите да учат във вуза. „Искам да се развивам в сферата на сигурността и смятам, че практическите обучения са изключително важни, а Висшето училище по сигурност и икономика ги предлага“, коментира един от новозаписаните студенти в специалност „Национална сигурност“.

Преди да напусне Кандидатстудентския център вече като студент на ВУСИ, друг първокурсник с усмивка сподели: „Очаквам тук да получа най-доброто образование“.

Специалностите във всички направления във Висшето училище по сигурност и икономика са акредитирани с най-високи оценки, а някои от тях са уникални за Пловдив и региона, защото единствено във ВУСИ желаещите да ги изучават могат да получат диплома. Според данни от рейтинговата система възпитаниците на ВУСИ имат най-висок облагаем доход в региона. Академичният състав пък е формиран изцяло от висококвалифицирани специалисти в техните области, включително и от други престижни висши училища по сигурност, за които преподаването е призвание, свързано с непрекъснато обновяване и осъвременяване на съдържанието, което излагат пред аудиторията.

Студентите във ВУСИ получават солидни теоретични знания и изключителна практическа подготовка, които безспорно ги правят конкурентоспособни на пазара на труда веднага след завършването им, а голяма част от тях си намират работа по специалността още докато следват.

През цялото лято ръководството и академичният състав на ВУСИ провеждаха онлайн срещи, на които бъдещите студенти поставяха своите въпроси и получиха допълнителна информация, а всички бъдещи студенти и техните родители, които държат на персоналното отношение и непосредствения контакт, през летните месеци посещаваха кандидатстудентския офис в супермодерната база на ВУСИ.

Желаещите да получат качествено образование на европейско ниво все още имат възможността да кандидатстват на място, в офисите в Пловдив, София и Хасково, или онлайн тук.

И въпреки че пикът на кандидатстващи за образователно-квалификационна степен „магистър“ тепърва предстои, интересът на студенти към магистърските програми на ВУСИ беше голям през целия летен сезон.

От над 20 специалности в трите професионални направления – „Национална сигурност“, „Икономика“ и „Администрация и управление“, могат да избират кандидатстващите за магистратура, а част от програмите са уникални за Пловдив и региона и могат да бъдат изучавани единствено във ВУСИ.

За максимално улеснение всички желаещи могат да кандидатстват онлайн, а приемът става по документи. Право на обучение в магистърските програми имат кандидати с минимален успех Добър от дипломата за завършена степен на висше образование. Успехът на дипломата се формира като средноаритметична оценка от средния успех от семестриалните изпити и оценките от държавните изпити или от защитата на дипломната работа.

Какви са необходимите документи за записване и сроковете на обучение, вижте тук.

За да бъде максимално в полза на студентите, ВУСИ предлага задочно обучение за магистърските програми, където обучението и изпитите се провеждат в събота и неделя.

Всички магистърски програми вижте тук. Кандидатствайте тук.

БЪДИ СРЕД ЛИДЕРИТЕ, ИЗБЕРИ ВУСИ!

Висшето училище по сигурност и икономика отбелязва изключително успешна кандидатстудентска кампания

Висшето училище по сигурност и икономика отбелязва изключително успешна кандидатстудентска кампания

Висшето училище по сигурност и икономика отбелязва изключително успешна кандидатстудентска кампания

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Баровеца, Димана и Ашли пеят и преподават едновременно  Фолкпевицата Димана, която изгря на чалга сцената преди 15-ина години, е преподавател по музика в училище "Княз Александър I" в Пловдив. Тя преподава на деца, след като се дипломира в специалност "Музикална педагогика" в Пловдивския университет

Ивайло Найденов е от вълната талантливи юноши на "Левски", които получават шанс за изява в тежкия за клуба момент. 22-годишният играч е титуляр на десния фланг на "синята" защита този сезон. Той наследи на поста бившия капитан Живко Миланов. По време на кариерата си при юношите той се подвизаваше като халф и все още се напасва на новата си позиция

Унизителните заплати принуждават актьори да се кривят на екрана КОЙ Е ТОЙ Владимир Ковачев е на 27 г., от София. Завършва Академията за театрално и филмово изкуство със специалност "Актьорство за драматичен театър", но съдбата го отвежда в Българската национална телевизия, където започва като координатор в "По света и у нас"