Контрабандни сексуални стимуланти са задържани на Капитан Андреево

https://www.24chasa.bg/novini/article/9022456 www.24chasa.bg
1050 сашета лекарствен продукт с надписи „KAMAGRA“ - вид сексуален стимулант. Снимка: Агенция "Митници"

Митнически служители от Главна дирекция „Митническо разузнаване и разследване“ и Териториална дирекция Южна морска откриха контрабандни 1050 сашета сексуален стимулант в лек автомобил.

Колата с чуждестранна регистрация е пристигнала на Митнически пункт "Капитан Андреево" на 15.09.2020 г. на трасе за входящи леки автомобили от Турция. Това съобщиха от Агенция "Митници".

Шофьорът e турски гражданин, пътувал в автомобила със семейството си за Германия. На българския митнически пункт той и пътниците са заявили, че нямат нищо за деклариране. Митническите служители обаче откриват на различни места в личния им багаж 150 кутии с общо 1050 сашета лекарствен продукт с надписи „KAMAGRA“ - вид сексуален стимулант.

Също в личен багаж в автомобила са открити и пакети с 2 кг нарязан тютюн за пушене и 800 къса /40 кутии/ цигари без български акцизен бандерол.

Установено е, че недекларираните стоки са собственост на шофьора на автомобила - турски гражданин с инициали М.Т. Срещу него са съставени два акта за пренасянето на акцизните стоки и на лекарствените средства в нарушение на Закона за митниците.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Чалгата вече няма да бъде същата! Една от емблемите на родния попфолк в последните години - Фики Стораро, обяви, че рязко сменя стила на музиката, в която ще се изявява. 25-годишният изпълнител е популярен сред феновете си с по-ориенталските ритми, но сега е взел решението тотално да промени имиджа си на чалгаджия

На съд заради схема с еврофондове отива съпругата на скандалния общински съветник от Стамболийски Атанас Мавродиев, обявиха от прокуратурата. Любопитно е, че престъплението, извършено от Стоянка Мавродиева, е буквално същото като това на мъжа й, стартирал кариерата си в политиката от името на патриотите

Под домашен арест е освободен банковият обирджия Константин Чапкънов, най-малкият от тримата синове на големия скулптор Георги Чапкънов-Чапа. Мярката на обвинения в престъплението е променена в по-лека от "задържане под стража", което му бе наложено, след като през февруари Константин бе заключен заради обир на банка в София