Осем от осем тествани днес ученици от столичното 55-о училище са отрицателни

https://www.24chasa.bg/novini/article/9027737 www.24chasa.bg
СНИМКА: Pixabay

Осем деца от предучилищна група и първи клас от столичното 55-о СУ "Петко Каравелов", които са имали контакт с двама от осемте заразени учители, за които стана ясно вчера, са били тествани днес в РЗИ.

Резултатите на всички за отрицателни, съобщиха от инспекцията за "24 часа".

Списъкът, подаден от РЗИ, е за над 70 ученици, но днес, родители са довели само 8 от тях. Тестването не е задължително, допълниха от РЗИ.

От там нямат сериозни притеснения, защото контактът с учителите е бил за кратко, от далеко и всички са носили маски.

Класове и групи под карантина не са поставяни.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Сред кораловите рифове на Червено море се гмурна Андреа. Певицата замина за поредната си ваканция, като този път реши да направи пътешествие с круизен кораб. Андреа успя да се гмурне край бреговете на Египет и да се наслади на прекрасните подводни красоти. Русата изкусителка прилича на русалка, а подводните видеа, качени в инстаграм профила й

Чайче успокоява бизнесмена Росен Чолов-Чолата, което той пийва в компанията на яки другари. В тази обстановка изловиха оправдания за сводничество бизнесмен топпапараците на "България Днес". Разпознали бившата половинка на манекенката и невръстна майка Ирена Милянкова, гости на заведението умуваха дали "приятелите" на Чолата не са просто охраната

Отстранени по различни причини съдебни заседатели провалят дела и ги връщат в изходна позиция. Това от своя страна налага повтаряне на проведени вече процесуални действия - разпити на свидетели, приемане на експертизи и др. Резултатът е влачене с години на делата, а през изтеклото време вече далите обяснения пред магистратите често "забравят"