Харизанов: Упорито търся къде е мястото на Цветанов (Видео)

https://www.24chasa.bg/novini/article/9035550 www.24chasa.bg
Георги Харизанов

Политическият анализатор и шеф на телевизия „Европа“ Георги Харизанов се присмя на твърденията на Цветан Цветанов, че опитва да заеме предишното му място в ГЕРБ.

Харизанов публикува видео от „вечерното кросче“ в търсене на прословутото място.

"Добър вечер скъпи приятели. На вас това ви изглежда като едно вечерно кросче, но всъщност от година и половина аз упорито обикалям цяла България и търся къде му е на Цецо Цветанов мястото, за да седна на него. Ако някой знае, нека сподели, защото цялата работа става твърде уморителна, а бих казал и досадна", написа Харизанов във Фейсбук.

Бившият втори в ГЕРБ отправи тежки обвинения, че именно политическият анализатор и Томислав Дончев са участвали в заговора срещу него по време на предизборната кампания за евроизборите.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Сред кораловите рифове на Червено море се гмурна Андреа. Певицата замина за поредната си ваканция, като този път реши да направи пътешествие с круизен кораб. Андреа успя да се гмурне край бреговете на Египет и да се наслади на прекрасните подводни красоти. Русата изкусителка прилича на русалка, а подводните видеа, качени в инстаграм профила й

Чайче успокоява бизнесмена Росен Чолов-Чолата, което той пийва в компанията на яки другари. В тази обстановка изловиха оправдания за сводничество бизнесмен топпапараците на "България Днес". Разпознали бившата половинка на манекенката и невръстна майка Ирена Милянкова, гости на заведението умуваха дали "приятелите" на Чолата не са просто охраната

Отстранени по различни причини съдебни заседатели провалят дела и ги връщат в изходна позиция. Това от своя страна налага повтаряне на проведени вече процесуални действия - разпити на свидетели, приемане на експертизи и др. Резултатът е влачене с години на делата, а през изтеклото време вече далите обяснения пред магистратите често "забравят"