Рохани: САЩ са пред провал в опита си да възобновят санкциите на ООН

https://www.24chasa.bg/novini/article/9036413 www.24chasa.bg
Иранският президент Хасан Рохани СНИМКА: Ройтерс

САЩ са изправени пред провал на своя ход да възобновят санкциите на ООН срещу Техеран, заяви днес иранският президент Хасан Рохани в реч, предавана по телевизията, предаде Ройтерс.

Америка се приближава към сигурен провал в своя ход със санкциите. Изправена е пред провал и негативен отзвук от международната общност.

Никога няма да се огънем под натиска на САЩ и Иран ще даде унищожителен отговор на тормоза от страна на Америка, каза Рохани, цитиран от БТА.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Отстранени по различни причини съдебни заседатели провалят дела и ги връщат в изходна позиция. Това от своя страна налага повтаряне на проведени вече процесуални действия - разпити на свидетели, приемане на експертизи и др. Резултатът е влачене с години на делата, а през изтеклото време вече далите обяснения пред магистратите често "забравят"

От присъда затвор доживот е на път да се измъкне доайенът сред наркотрафикантите Огнян Атанасов, който международните ченгета определят като Балканския или Петричкия Ескобар. Най-тежкото наказание е дадено от Апелативния съд в Солун на 57-годишния мафиот от село Тополница. Освен тази присъда Ескобара има още две за трафик на дрога

Тежка промоция за пловдивската си резиденция е обявил Цар Киро, показа проверка на "България Днес". Самозваният ромски монарх е извадил за продан притежаваната от него седеметажна сграда в центъра на града, става ясно от сайт за имоти. Обявената цена е 2 млн. лева. Макар и висока, сумата на практика е солидно намалена