И в Плевен ръкопляскат на Борисов: Браво, Бойко, никаква оставка (Видео)

https://www.24chasa.bg/novini/article/9038431 www.24chasa.bg

Министър-председателят Бойко Борисов реши днес да посети Плевен, за да провери как вървят строежите на новата инфраструктура за връзка с магистрала "Хемус" и довеждащи до нея пътища. Става въпрос за участъка Ловеч - Плевен. 

Заедно с премиера беше и заместник-министърът на регионалнато развитие и благоустройството Николай Нанков. Инспекцията беше следена онлайн на страницата на Борисов във фейсбук.

Нека да си прожектират филмчета, не е лошо, коментира темата за традиционните вече протести на недоволните от властта. 

И в Плевен ръкопляскат на Борисов: Браво, Бойко, никаква оставка (Видео)

„... Има демокрация, но ясно се вижда какво показват тези, които работят, и какво показват другите“, каза Борисов. "Казал съм им - като видя АМ "Хемус" (готова), ще се пенсионирам. Никога не е проектирано, само са лъгали хората!", припомни той.

Премиерът подчерта, че това което се прави и строи днес се прави за поколения напред.

Браво, Бойко, никаква оставка, казаха местни жители и ръкопляскаха. "С теб сме и искаме да продължиш да работиш за хората".

"Не сме се отчаяли, напротив, ясно се вижда кой работи. Да излязат с програми и ако са по-добри от нашите, да спечелят изборите", продължи Борисов пред работници края село Славяни, община Ловеч. Там се строи пътен възел „Славяни“ на магистрала „Хемус”, където е връзката с отсечката Ловеч – Плевен. Подробна информация за строителните дейности му даваше зам.-регионалният министър Николай Нанков.

"Само по 52-километровия участък на АМ "Хемус" между "Боаза" и разклона Плевен-Ловеч има над 20 големи мостови съоръжения. Поклон пред труда на строителите. Въпреки пандемията, въпреки кризата - работата не спира". Това написа Борисов във фейсбук. Хиляди строители от всички части на страната работят по АМ "Хемус". "Хиляди са и машините, благодарение на които трасето минава през трудния терен. Напредъкът наистина е огромен". "Изключително съм доволен от работата на строителите по отсечката на АМ "Хемус" от пътен възел "Боаза" до разклона Плевен-Ловеч. Всеки ден, камък по камък - буквално разрязват планината".

"Догодина има избори, ако си кажат програмите, народът може да ги избере. Всеки има право да действа. Миналата година имахме два избора - за евродепутати и за местна власт", каза на хората Борисов по повод на антиправителствените протести през последните месеци.

Областният управител на Плевен Мирослав Петров се отчете пред премиера, че има забавяния в отчуждаването на земите, тъй като кметът Георг Спартански бави процедурите.

"Направете, каквото е необходимо, за да не се бави нищо, защото съм обещал на хората да пътуват за час и половина до София. Даже и по-бързо ще става", каза Борисов и отново припомни, че е обещал: "Видя ли "Хемус" готова, се пенсионирам!".

На място обаче гражданите дадоха заявка, че предпочитат в такъв случай да се забави магистралата, но Борисов да остане да работи за народа.

„Уникално съоръжение, хубаво е да се види“, каза още премиерът за строящата се магистрала. „Цялото трасе до В. Търново и тук, не може да си представите какво правят българските строители в цялата страна – уникално, огромен напредък. И местните ги качете един ден да видят, защото после тунелът и мостът се минават за 10 секунди. Да видите как са накацали машините по скатовете – не е правено“.

Работници си направиха снимки с премиера и го изпратиха с ръкопляскания и възгласи "Бойко" и "Ние сме с вас".                                 

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Това са първите снимки на снежния леопард Никс, който пристигна на 20 октомври тази година в Софийския зоопарк от зоопарка в Ихлава, Чешка република. Той е настанен в сектор Хищници в зала "Големи котки, терариум и аквариум" и засега се адаптира на спокойствие във вътрешните помещения, определени за него

Гунди се блъска в москвич на Цариградско шосе и по чудо отървава боя! Неразказваната досега култова история е от края на 60-те години. По това време Георги Аспарухов е близък с нападателя на ЦСКА Петър Жеков, с когото са съотборници в националния отбор. Двамата живеят в съседни квартали - Гунди е в "Редута", а Жеката е в близост до хотел "Плиска"

Звездата на "Манчестър Юнайтед" Аарън Уан-Бисака се забърка в грандиозен скандал. Той бе зарязан от дългогодишната си приятелка Риана Бентли, след като наяве изскочиха негови изневери. Последната му любовница се оказа моделката Марлисия Ортис. Американката обяви в онлайн интервю, че е спала с него. Мадамата