Айфеловата кула отново е отворена след евакуацията й заради бомбена заплаха

https://www.24chasa.bg/novini/article/9046185 www.24chasa.bg
СНИМКИ: Ройтерс

Айфеловата кула - една от емблемите на френската столица - отново е отворена, след като беше евакуирана заради получена по телефона бомбена заплаха, предаде Ройтерс.

Кулата беше претърсена, но експлозиви не бяха намерени, каза говорителка на полицията, предава БТА.

По-рано днес от съоръжението бяха изведени неколкостотин души, в това число туристи, служителите в заведенията и работници.

Айфеловата кула отново е отворена след евакуацията й заради бомбена заплаха

Евакуацията протече спокойно, не е имало паника, каза екскурзовод.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Чайче успокоява бизнесмена Росен Чолов-Чолата, което той пийва в компанията на яки другари. В тази обстановка изловиха оправдания за сводничество бизнесмен топпапараците на "България Днес". Разпознали бившата половинка на манекенката и невръстна майка Ирена Милянкова, гости на заведението умуваха дали "приятелите" на Чолата не са просто охраната

Отстранени по различни причини съдебни заседатели провалят дела и ги връщат в изходна позиция. Това от своя страна налага повтаряне на проведени вече процесуални действия - разпити на свидетели, приемане на експертизи и др. Резултатът е влачене с години на делата, а през изтеклото време вече далите обяснения пред магистратите често "забравят"

От присъда затвор доживот е на път да се измъкне доайенът сред наркотрафикантите Огнян Атанасов, който международните ченгета определят като Балканския или Петричкия Ескобар. Най-тежкото наказание е дадено от Апелативния съд в Солун на 57-годишния мафиот от село Тополница. Освен тази присъда Ескобара има още две за трафик на дрога