ЧЕЗ отваря нов клиентски център с по-добра локация в София

https://www.24chasa.bg/novini/article/9048181 www.24chasa.bg

Офисът от бул. „България“ № 98 се мести на ул. „Тодор Каблешков“ № 6

ЧЕЗ в България премества локацията на офиса си за обслужване на клиенти на дружествата на компанията в южните райони на София от бул. „България“ № 98 на ул. „Тодор Каблешков“ № 6. Новият клиентски център ще отвори врати на 28 септември 2020 г. и ще работи всеки делничен ден от 08:00 ч. до 18:00 ч.

Новият офис е съобразен с нарастващата нужда от по-голям капацитет на обслужване, оборудван е в съответствие с най-съвременните тенденции в областта на работата с клиенти и дава възможност за спазване на всички противоепидемични мерки в новите условия на нейното осъществяване. Обособяването на места за обслужване на клиентите на „ЧЕЗ Електро България“ АД и „ЧЕЗ Разпределение България“ АД осигурява комфорт на потребителите и оптимизира времето за индивидуалното им обслужване. Увеличен е и броят на служителите, които ще обслужват клиентите в новия център на ЧЕЗ. Благодарение на модерната система за управление на опашките в офиса, потребителите ще могат да разчитат на бързо и качествено удовлетворяване на своите нужди и изисквания.

Мястото на новия клиентски център е подбрано така, че да бъде по-комуникативно, непосредствено до различни линии на градския транспорт и с повече възможности за паркиране в близост.

„Нуждата от разширяване на клиентския център започна да се усеща остро в последните месеци на миналата година, като извънредната епидемична обстановка и новите правила на работа засилиха тази необходимост. Отне ни известно време да намерим подходящо пространство, което да отговаря на спецификата на работа и изискванията ни, като същевременно да бъде по-удобно за клиентите от гледна точка на локацията“, каза Вежен Фотев, директор „Обслужване на клиенти“ в ЧЕЗ България.

Центърът ще предоставя пълната гама от над 100 вида услуги, предоставяни от ЧЕЗ Електро и ЧЕЗ Разпределение, като сключване на договори за продажба на електрическа енергия, обслужване на клиенти на свободен пазар, сключване на договори за присъединяване на нови клиенти, пререгистрация на потребители, издаване на дубликат на фактура, техническа проверка на електромер, деклариране на показания и други услуги, включително абонамент за електронна фактура.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Към обущаря за поправка на стари обувки се е запътил Михаил Йончев, видя "България Днес". Естрадният певец подбира облеклото си в червената гама и екстравагантни кръгли очила. След като остави на майстора плик с обувки, изпълнителят продължи към останалите си ангажименти. СНИМКИ: "България

Напълно неразпознаваема, без грим и в спортен екип, моделката Наталия Гуркова върши всекидневните си задачи, видя "България Днес". Моделката паркира в близост до дома си, след което разтовари пазарски чанти. За дневния си тонус Гуркова разчита на прясно изцеден фреш. Липсата на грим тя умело прикрива с много скъпи слънчеви очила

Джорджина Родригес иска още деца от Кристиано Роналдо. Тя даде специално интервю за "Ола", в което призна своите планове. "Моето желание да бъда майка е по-силно от всякога", сподели красавицата. В момента половинката на португалеца има тежката задача да се грижи за четири деца. Само 2-годишната дъщеричка Алана е родена от Джорджина