Откриха Мехмед жив и здрав в съседно село (Снимки)

https://www.24chasa.bg/novini/article/9049570 www.24chasa.bg
Малкият Мехмед бил намерен на горски път.

Малкият Мехмед, който изчезна вчера следобед от дома си в Якоруда, е бил открит жив и здрав преди минути в местността Малката река край село Бунцево на 20 км от родния си дом. В селото има близки на семейството, но то не е било при тях. Открил го е горският стражар Муртаза Клечов.

Тепърва ще се изяснява как детето е стигнало само до тях.

През юли 2001 година от Бунцево изчезна четиригодишният Абди.

Момчето бе с родителите си в планината, за да събират сено. Тогава го оставиха за кратко в колата и след това установиха, че го няма. По същия начин Абди бе издирван от стотици полицаи и доброволци. Намерен бе осем дни по-късно жив и здрав на около 2000 м надморска височина в Рила.

Изчезването му бе загадка и никой не вярваше, че толкова малко дете може да оцелее в планината без храна, без вода и при температура около 1-2 градуса. Имаше съмнение, че е отвлечено, държано някъде и след това пуснато, но полицията тогава каза, че няма криминално престъпление.

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Отстранени по различни причини съдебни заседатели провалят дела и ги връщат в изходна позиция. Това от своя страна налага повтаряне на проведени вече процесуални действия - разпити на свидетели, приемане на експертизи и др. Резултатът е влачене с години на делата, а през изтеклото време вече далите обяснения пред магистратите често "забравят"

От присъда затвор доживот е на път да се измъкне доайенът сред наркотрафикантите Огнян Атанасов, който международните ченгета определят като Балканския или Петричкия Ескобар. Най-тежкото наказание е дадено от Апелативния съд в Солун на 57-годишния мафиот от село Тополница. Освен тази присъда Ескобара има още две за трафик на дрога

Тежка промоция за пловдивската си резиденция е обявил Цар Киро, показа проверка на "България Днес". Самозваният ромски монарх е извадил за продан притежаваната от него седеметажна сграда в центъра на града, става ясно от сайт за имоти. Обявената цена е 2 млн. лева. Макар и висока, сумата на практика е солидно намалена