ГЕРБ е най-голямата партия - води със 17 000 членове БСП

https://www.24chasa.bg/novini/article/9054276 www.24chasa.bg
Административният секретар на ГЕРБ Цветомир Паунов и зам.-шефът на парламентарната група и член на Изпълнителната комисия Красимир Велчев стегнаха редиците в Кюстендилско на среща с общинските координатори на партията. СНИМКА: ГЕРБ

ГЕРБ стана най-голямата партия у нас. Така формацията на Бойко Борисов за първи път мина БСП, която от 30 г. насам беше на първо място по партийци.

98 204 са членовете на ГЕРБ към 30 август, сочат данни от партийната централа. На вътрешните избори за лидер пък бе направено актуално преброяване на социалистите, които към момента са 80 901. Така ГЕРБ бие столетницата със 17 303 души.

Това не е изненада, тъй като ГЕРБ е партията с най-силни местни структури, има най-много свои кметове из страната - в общо 140 общини.

Повече работа на терен, непрекъснат диалог с хората и търсене на начини за решаване на проблемите им. Това поиска от структурите административният секретар на ГЕРБ Цветомир Паунов. Той и зам.-шефът на парламентарната група и член на Изпълнителната комисия Красимир Велчев се срещнаха с общинските координатори на ГЕРБ в Кюстендилска област.

Важно е областната структура да не се капсулира около ядрото, а да привлича нови лица и особено активно да се работи сред младите, призова Паунов. Той обясни, че голяма част от младите не помнят времето, когато начело на страната са били БСП, и “не знаят за нанесените щети, които поправяме и до днес”.

Да, в момента се наблюдава обществено недоволство, но направеното от ГЕРБ никой не може да го отрече и то ще остане за поколения напред. Нашата сила винаги е била в това, че сме близко до хората, каза Паунов.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Към обущаря за поправка на стари обувки се е запътил Михаил Йончев, видя "България Днес". Естрадният певец подбира облеклото си в червената гама и екстравагантни кръгли очила. След като остави на майстора плик с обувки, изпълнителят продължи към останалите си ангажименти. СНИМКИ: "България

Напълно неразпознаваема, без грим и в спортен екип, моделката Наталия Гуркова върши всекидневните си задачи, видя "България Днес". Моделката паркира в близост до дома си, след което разтовари пазарски чанти. За дневния си тонус Гуркова разчита на прясно изцеден фреш. Липсата на грим тя умело прикрива с много скъпи слънчеви очила

Джорджина Родригес иска още деца от Кристиано Роналдо. Тя даде специално интервю за "Ола", в което призна своите планове. "Моето желание да бъда майка е по-силно от всякога", сподели красавицата. В момента половинката на португалеца има тежката задача да се грижи за четири деца. Само 2-годишната дъщеричка Алана е родена от Джорджина