С освиркване и викове „Оставка“ посрещнаха президента Радев в Добрич (Снимки и видео)

https://www.24chasa.bg/novini/article/9054893 www.24chasa.bg

С освиркване, викове „Оставка“ и плакат посрещнаха в Добрич президента Румен Радев. Той пристигна в града по случай Деня на Добрич и 80-ата годишнина от възвръщането на Южна Добруджа към България.

Радев се включи в заключителното събитие от празничната програма – тържествената заря-проверка.

При пристигането му група граждани издигнаха плакат, на който пишеше „УВО- УВО, РАДЕВ-ЧАО!!!“ Те скандираха "Оставка" и освиркаха Радев.

„Нека всеки 25 септември да се празнува както преди 80 години, с тържествения камбанен звън, а в ръцете на децата да греят трибагреници” – каза президентът Румен Радев в Добрич на Деня на града.

"На вас пожелавам да сте все така техните горди наследници, да пазите вашите традиции, род и памет, да продължавате да пишете славните страници на летописа на Добруджа, за да градим заедно, мирно, достойно и модерно бъдеще за нашите деца тук, в златна Добруджа, България” – заяви още президентът в приветствието си към добричлии на тържествената заря-проверка, след като прие почетния строй.

Повече от половин час след края на тържеството президентът Румен Радев говори с добричлии, а те се снимаха с него. „Истински президент”, „Нашият президент” – чуваха се искрени възгласи