Цветанов учреди партията си "Републиканци за България" за час

https://www.24chasa.bg/novini/article/9058503 www.24chasa.bg
ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ Снимки: Йордан Симеонов

Бившият втори в ГЕРБ с опасения, че настоящата власт ще окаже натиск върху членове на новата му партия

В рамките на час Цветан Цветанов учреди партията си "Републиканци за България", като от 13 часа събра 500 делегати в Интер Експо Център.
Зам.-председател на партията е бившият собственик на тв BiT Павел Вълнев.

Предстои заедно с него Цветанов да направи обиколка на страната.

В рамките на час Цветан Цветанов учреди партията си
В рамките на час Цветан Цветанов учреди партията си "Републиканци за България".

Имаме над 75% покритие в цялата страна. Предстои обиколка на страната в следващите месеци заедно с Вълнев, обяви Цветанов и изрази готовност, че след месец и половина партията ще има 100% покритие в страната и ще е напълно готова за парламентарни избори.

"Може би ще има опити за използване на определени средства и методи на настоящото управление. И в райони, в които хора могат да злоупотребят с власт и да окажат натиск върху членове на "Републиканци за България", изрази опасения Цветанов. Като подарък в края на събитието той получи дърворезба с логото на партията от общински съветник от община Руен.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Това са първите снимки на снежния леопард Никс, който пристигна на 20 октомври тази година в Софийския зоопарк от зоопарка в Ихлава, Чешка република. Той е настанен в сектор Хищници в зала "Големи котки, терариум и аквариум" и засега се адаптира на спокойствие във вътрешните помещения, определени за него

Гунди се блъска в москвич на Цариградско шосе и по чудо отървава боя! Неразказваната досега култова история е от края на 60-те години. По това време Георги Аспарухов е близък с нападателя на ЦСКА Петър Жеков, с когото са съотборници в националния отбор. Двамата живеят в съседни квартали - Гунди е в "Редута", а Жеката е в близост до хотел "Плиска"

Звездата на "Манчестър Юнайтед" Аарън Уан-Бисака се забърка в грандиозен скандал. Той бе зарязан от дългогодишната си приятелка Риана Бентли, след като наяве изскочиха негови изневери. Последната му любовница се оказа моделката Марлисия Ортис. Американката обяви в онлайн интервю, че е спала с него. Мадамата