Караянчева качи видео с "хубав спомен, когато бяхме единни". Вижте го

https://www.24chasa.bg/novini/article/9062582 www.24chasa.bg
Председателят на парламента Цвета Караянчева СНИМКА: Архив

"Един хубав спомен от миналата година, когато бяхме, макар и за кратко, единни и с изпълнени с радост сърца". Това написа председателят на Народното събрание Цвета Караянчева в профила си във Фейсбук.

Тя публикува и видео от обръщението си по повод 140 години от написването на Търговската конситуция. Преди година Караянчева, заедно с другите официални лица на страната, сред които и президентът Румен Радев, присъстваха на официалните чествания в залата на Учредителното събрание във Велико Търново.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Чайче успокоява бизнесмена Росен Чолов-Чолата, което той пийва в компанията на яки другари. В тази обстановка изловиха оправдания за сводничество бизнесмен топпапараците на "България Днес". Разпознали бившата половинка на манекенката и невръстна майка Ирена Милянкова, гости на заведението умуваха дали "приятелите" на Чолата не са просто охраната

Отстранени по различни причини съдебни заседатели провалят дела и ги връщат в изходна позиция. Това от своя страна налага повтаряне на проведени вече процесуални действия - разпити на свидетели, приемане на експертизи и др. Резултатът е влачене с години на делата, а през изтеклото време вече далите обяснения пред магистратите често "забравят"

От присъда затвор доживот е на път да се измъкне доайенът сред наркотрафикантите Огнян Атанасов, който международните ченгета определят като Балканския или Петричкия Ескобар. Най-тежкото наказание е дадено от Апелативния съд в Солун на 57-годишния мафиот от село Тополница. Освен тази присъда Ескобара има още две за трафик на дрога