Нинова: Само преизчислението на всички пенсии ще осигури достойни старини

https://www.24chasa.bg/novini/article/9071897 www.24chasa.bg
Корнелия Нинова

Честит празник на възрастните хора

Поздравявам ви с уважение към труда ви, с благодарност за отглеждането и възпитанието на деца и внуци, с признателност за съграденото от вас. Дали сте младостта и енергията си за България, за което заслужавате уважение и признателност.

Днес живеете трудно. Може да бъде различно. И ще бъде. Заедно с ваши представители подготвихме Закона за възрастните хора. Управляващите го отхвърлиха няколко пъти, но този наш ангажимент ще бъде изпълнен докрай. Няколко пъти внасяме преизчисляване на всички пенсии. Това, че мнозинството гласува против, няма да ни спре, защото това е единственият начин да имате достойни доходи. И това ще стане. Бъдете здрави, уважавани в обществото и обичани от близките си хора. България има нужда от вашия опит и мъдрост!

КОРНЕЛИЯ НИНОВА

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Това са първите снимки на снежния леопард Никс, който пристигна на 20 октомври тази година в Софийския зоопарк от зоопарка в Ихлава, Чешка република. Той е настанен в сектор Хищници в зала "Големи котки, терариум и аквариум" и засега се адаптира на спокойствие във вътрешните помещения, определени за него

Гунди се блъска в москвич на Цариградско шосе и по чудо отървава боя! Неразказваната досега култова история е от края на 60-те години. По това време Георги Аспарухов е близък с нападателя на ЦСКА Петър Жеков, с когото са съотборници в националния отбор. Двамата живеят в съседни квартали - Гунди е в "Редута", а Жеката е в близост до хотел "Плиска"

Звездата на "Манчестър Юнайтед" Аарън Уан-Бисака се забърка в грандиозен скандал. Той бе зарязан от дългогодишната си приятелка Риана Бентли, след като наяве изскочиха негови изневери. Последната му любовница се оказа моделката Марлисия Ортис. Американката обяви в онлайн интервю, че е спала с него. Мадамата