Лили Иванова: Лидл България ме накараха да се чувствам специална и помогнаха за популяризрането на българската музика

https://www.24chasa.bg/novini/article/9076676 www.24chasa.bg
Лили Иванова, Фотограф: Костадин Кръстев-Коко

Започваме нашата специална рубрика, в която споделяме пожеланията за юбилея ни от личности, компании и организации, наши партньори през годините, с Лили Иванова.

Винаги сме се стремили с всичко, което правим - от продуктите, които предлагаме, през инициативите, които подкрепяме до отношенията ни с хората и позицията ни в обществото - да променяме живота ни към по-добро. И се надяваме, че това оставя траен положителен отпечатък, който ни променя всеки ден.                                           Лили Иванова: „С огромно вълнение споделям радостта си от това, че чрез Лидл България през всичките тези години достигнах с песните си до повече мои почитатели. С изключително уважение и респект благодаря за партньорството и за това, че ме накараха да се чувствам специална и спомогнаха за популяризирането на българската музика.                                             И не на последно място - изказвам личната си благодарност към госпожа Милена Драгийска - изпълнителен директор на Лидл България за проявеното отношение към мен като човек и личност.

За мен тези мигове са запомнящи се за цял живот!

Още веднъж, благодаря Ви и честит юбилей!“

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Отстранени по различни причини съдебни заседатели провалят дела и ги връщат в изходна позиция. Това от своя страна налага повтаряне на проведени вече процесуални действия - разпити на свидетели, приемане на експертизи и др. Резултатът е влачене с години на делата, а през изтеклото време вече далите обяснения пред магистратите често "забравят"

От присъда затвор доживот е на път да се измъкне доайенът сред наркотрафикантите Огнян Атанасов, който международните ченгета определят като Балканския или Петричкия Ескобар. Най-тежкото наказание е дадено от Апелативния съд в Солун на 57-годишния мафиот от село Тополница. Освен тази присъда Ескобара има още две за трафик на дрога

Тежка промоция за пловдивската си резиденция е обявил Цар Киро, показа проверка на "България Днес". Самозваният ромски монарх е извадил за продан притежаваната от него седеметажна сграда в центъра на града, става ясно от сайт за имоти. Обявената цена е 2 млн. лева. Макар и висока, сумата на практика е солидно намалена