6 номинации за световна награда за българската PR агенция SiteMedia Consultancy

https://www.24chasa.bg/novini/article/9085762 www.24chasa.bg
Ружа Загорска, изпълнителен директор на SiteMedia Consultancy

SiteMedia Consultancy получи рекордните шест номинации в различни категории на едни от най-престижните световни награди за комуникации в света Platinum PR Awards 2020.

Освен авторитетната „ПР екип на годината“, другите категории са: „Best Use of Social Media, Single Platform“, „Community Engagement“, „Digital Communications“, „GameChanger Award“ и „Industry Vertical > Other“. Компаниите и техните проекти са оценявани по постигнатите резултати през последната година, реализираните проекти, работа с клиенти, иновативни подходи, възможности за развитие, нестандартни работни решения, цялостно отношение към работния процес и много други постижения.

Церемонията по връчване на наградите ще се състои на 27 октомври.

SiteMedia Consultancy се съревновава с глобални агенции и компании като HP, FleishmanHillard, Microsoft, IBM, AT&T, Porter Novelli, Intel, Cisco, Exxon Mobil, Ruder Finn, PwC, SAP, Telus и много други. Тя е единствената агенция от Източна Европа и единствената в света с рекордните шест номинации на Platinum PR Awards 2020.

„За пореден път българският комуникационен пазар получава световно признание. Българска PR агенция да получи номинация за PR-екип на годината за целия свят от престижна комуникационна медия като PR News е триумф на комуникационната ни общност“, казва Ружа Загорска, изпълнителен директор на SiteMedia Consultancy.

Тя допълва още: „Особено горди сме с номинацията за Game Changer на годината. Светът продължава да се учи от български компании, явно добре развиваме нашата общност. Това показва и честването на 7 юли – официалният Ден на PR-специалиста, нашият професионален празник, събрал голяма част от пазара, на който всички асоциации подписаха обновения етичен кодекс - Софийската харта за етични комуникации. Всички успехи на общността ни през последните години показват, че сме на прав път и усилената работа се възнаграждава.“

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Отстранени по различни причини съдебни заседатели провалят дела и ги връщат в изходна позиция. Това от своя страна налага повтаряне на проведени вече процесуални действия - разпити на свидетели, приемане на експертизи и др. Резултатът е влачене с години на делата, а през изтеклото време вече далите обяснения пред магистратите често "забравят"

От присъда затвор доживот е на път да се измъкне доайенът сред наркотрафикантите Огнян Атанасов, който международните ченгета определят като Балканския или Петричкия Ескобар. Най-тежкото наказание е дадено от Апелативния съд в Солун на 57-годишния мафиот от село Тополница. Освен тази присъда Ескобара има още две за трафик на дрога

Тежка промоция за пловдивската си резиденция е обявил Цар Киро, показа проверка на "България Днес". Самозваният ромски монарх е извадил за продан притежаваната от него седеметажна сграда в центъра на града, става ясно от сайт за имоти. Обявената цена е 2 млн. лева. Макар и висока, сумата на практика е солидно намалена