Дом за женитби в гр. Нанкин дава възможност на младоженците да избират между китайски и западен стил церемония

https://www.24chasa.bg/novini/article/9124193 www.24chasa.bg

Дом за женитби в гр. Нанкин, провинция Дзянсу, предлага на младоженците възможност да избират между бракосъчетание в китайски или западен стил.

Китайският вариант включва елементи като обстановка с класическа архитектура от Източен Китай, а традиционната музика звучи като специален ефект. Западният стил е предимно романтичен, с висящи листа и много цветя, а LED прожектори създават специални 3D ефекти.

„Някои двойки дори проливат сълзи от вълнение“, казва служител на Дома за женитби, добавяйки, че церемонията е тържествена, за да напомни на младоженците за отговорността, която поемат.

Дом за женитби в гр. Нанкин дава възможност на младоженците да избират между китайски и западен стил церемония

Китайските интернет потребители дадоха положителна оценка на новия стил женитби, като мнозина подчертаха, че ритуалът е необходим за създаването на сватбена атмосфера.

Според съвместни насоки на Министерството на гражданските дела и Общокитайската федерация на жените, церемонията по връчването на свидетелството за брак трябва да бъде включена в процеса на регистрация на брака. Служителите в домовете за женитби са инструктирани да разработят материали за предбрачно консултиране под формата на видеоклипове и брошури и да ги предоставят по време на бракосъчетанието.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Любослав Пенев, Стойчо Младенов, Златомир Загорчич или Миодраг Йешич? На "Армията" отново се търси треньор, който да върне европейската слава на големия ЦСКА и да се бори с "Лудогорец" за шампионската титла. "Нужен ни е човек, който е израснал в ЦСКА и е наясно с морала, изискванията и традициите на клуба - коментира пред "България Днес"

Фаворитът за нов треньор на "Левски" Славиша Стоянович ще заложи на предимно български екип. За разлика от предишния му престой на "Герена", сега той ще заложи на родни помощници. По всяка вероятност в щаба му ще има само един чужденец, който ще дойде с него. Това със сигурност няма да е дясната му ръка в отборите

Невероятната хърватка Дона Векич се отдаде на пълен релакс по време на пандемията. Дългокраката тенисистка намери райско местенце в италиански курорт и очевидно няма намерение да участва повече по турнири до края на сезона. Бившето гадже на Стан Вавринка още не може да преживее раздялата. Двамата бяха заедно в продължение на няколко години