Георги Стоилов: През 2019 г. Kaufland България продаде над 3 милиона нехранителни стоки, произведени у нас

https://www.24chasa.bg/novini/article/9124206 www.24chasa.bg

Компанията работи с повече от 50 български фирми, с някои от тях - от самото начало

Kaufland България развива нехранителния си асортимент откакто компанията е на пазара у нас. Сега търговската верига предлага над 5000 нехранителни продукта, като непрекъснато адаптира предложенията си към потребителското търсене.

Категорията е изключително разнообразна и включва необходимото за цялото семейство - текстил, грижа за дома, градината и автомобила,за кухнята и трапезата, електроуреди, детски играчки и стоки „направи си сам“.

„За близо 15 години нехранителният ни продуктов асортимент се развива стабилно и устойчиво. Основната ни цел е

клиентите ни да откриват при нас всичко,

от което имат нужда за своето домакинство“, коментира Георги Стоилов, директор „Нехранителни стоки“ в Kaufland България.

В нехранителната си категория търговската верига развива дългогодишни партньорства с редица български производители. Сред основните нехранителни продукти, произведени в България, които компанията предлага, са стоки за дома и трапезата.

„В Kaufland предлагаме продукцията на повече от 50 български производители на нехранителни стоки, като с някои от тях работим от самото начало. Само за 2019 г. сме реализирали продажби от над 3 милиона броя нехранителни продукти, произведени у нас. Всеки от тези продукти е

обозначен със сърце в цветовете на трибагреника

на своя ценови етикет с цел клиентът да се ориентира лесно и бързо към родната продукция“, допълва Георги Стоилов.

За да отговаря на все по-голямото търсене на българска продукция, компанията винаги се стреми да работи устойчиво с българските производители, като им предлага национален пазар. В основата на добрата съвместна работа е общият стремеж към качествена сертифицирана продукция.

Един от родните производители, с които Kaufland България развива стратегическо партньорство през годините, е семейната компания с 25-годишен опит в производството на матраци – ТЕД-БЕД.

„Работим с Kaufland вече 12 години, което ни помага по-отблизо

да опознаем динамичните предпочитания

на българския потребител, за да създадем продуктови формати, които да бъдат в тяхно улеснение. Устойчивото ни партньорство ни позволява да предлагаме продуктите си на клиентите на Kaufland и на европейските пазари “, казва Ваня Стоянова, търговски директор на ТЕД-БЕД.

Пример за продуктов формат, създаден специално за клиентите на търговските вериги, е новият бранд на ТЕД-БЕД – Sleep Me, който отговаря на световните тенденции в продуктите за сън.

„За нас работата с Kaufland е изключително отговорна, защото изисква постоянни проверки за качеството и производствения процес. В ТЕД-БЕД работим със сертифицирани доставчици, отговарящи на световни стандарти за качество на материалите“, допълва Ваня Стоянова.

Kaufland България развива устойчива и дългогодишна политика в подкрепа на продуктите, произведени в България. Над 60% от всички производители на хранителни и нехранителни стоки, с които компанията работи, са български от почти всеки регион на страната.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Отстранени по различни причини съдебни заседатели провалят дела и ги връщат в изходна позиция. Това от своя страна налага повтаряне на проведени вече процесуални действия - разпити на свидетели, приемане на експертизи и др. Резултатът е влачене с години на делата, а през изтеклото време вече далите обяснения пред магистратите често "забравят"

От присъда затвор доживот е на път да се измъкне доайенът сред наркотрафикантите Огнян Атанасов, който международните ченгета определят като Балканския или Петричкия Ескобар. Най-тежкото наказание е дадено от Апелативния съд в Солун на 57-годишния мафиот от село Тополница. Освен тази присъда Ескобара има още две за трафик на дрога

Тежка промоция за пловдивската си резиденция е обявил Цар Киро, показа проверка на "България Днес". Самозваният ромски монарх е извадил за продан притежаваната от него седеметажна сграда в центъра на града, става ясно от сайт за имоти. Обявената цена е 2 млн. лева. Макар и висока, сумата на практика е солидно намалена